Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 A kérdező kommentje:

Amúgy,amit eddig leírtatok tök igaz.

Csak még várok,hogy elmondjam a véleményem,amivel a többséghez csatlakozom.

Érdekes,hogy a nagyjából egy időben születettek tényleg többségében hasonlítanak fő tulajdonságokban.

2013. aug. 14. 21:47
 32/101 anonim ***** válasza:
100%

Jó olvasni a válaszokat, mert látom, hogy akkor más is ugyanazt látja, amit én - sokszor alig hiszek a szemeimnek, hogy milyen emberek vannak.

Az oroszlán nők nagyon szeretnek puhatolózni mindenkinél, majd pedig irányítani és kivihogni a hátuk mögött őket.

2013. aug. 14. 23:13
 33/101 A kérdező kommentje:
Igen az oroszlánok tényleg nagyon beképzeltek,de van jó oldaluk is bulisok és nyitottak az újra.
2013. aug. 15. 00:24
 34/101 anonim ***** válasza:
74%
Igen, nagy szívük van, azt mondják. 12 éve vagyunk lelki barátok egy oroszlán sráccal.
2013. aug. 15. 08:27
 35/101 A kérdező kommentje:

Az oroszlánokat nem ismerem jobban,szóval nem tudok igazi véleményt mondani,a halak férfit kerülöm,a leghelyesebb férfiakkal pedig a halak jegyében találkoztam(meg mérlegében),mégis a halak férfi mindig feminin természetű volt,hiába férfias a külseje.

A skorpióhoz fogható legalja viszont tényleg nincsen,az pedig külön fantasztikus,hogy másokkal szemben ilyen természettel milyen igényeik vannak,ezenkívül súlyosan énkép zavarosak,mert tényleg úgy érzik joguk van tönkre tenni másokat és még a nagylelkűség szerepében is szeretnek tetszelegni,de nem tetszelegni szerintem tényleg így is érzik.

Szóval rájuk nincsen szó.Teljesen pszichopata egy jegy.

2013. aug. 15. 08:32
 36/101 anonim ***** válasza:
100%

Az oroszlán pasi egy igazi jóbarát, azonnal ugrik, ha szükséged van rá, akkor biztos nem lustálkodik :), viszont nagyon sok türelem kell hozzá, ameddig kipanaszolja a sikertelen randijait, nőügyeit :)). Ugyanakkorr nagyon ad a külsejére, de a lányokat is főleg a külsejük alapján válassza sajnos és innen jönnek a gondok :).

A halak pasiról ez még nem fogalmazódott így meg bennem, hogy feminin, de tényleg így van, nagyon anyuci szoknyája alatt van, akkor is, ha anyuci nem autoritár. Nekem egyből arról tűnnek fel a halak pasik, hogy nagyon tompák a végtagmozgásaik, a testbeszéde, mint aki folyton hazudik és örlődik odabenn :)

Igen, akihez eddig skorpiók bármilyen formában közel álltak, az elszenvedőket akkor jól megedzette az élet. A többi jegy sokkal emberségesebb, akkor is, ha furcsák olykor. Annyit gondolkodtam már ezen, de azt hiszem, hogy a skorpiónak gyerekkora óta már tökéletes, úgymond higiénikus emberi társaságokra van szüksége, ahol úgymond senki nem akar neki rosszat, ahol sokszor ölelgetik, éreztetik és mondják neki, hogy mennyire szeretik, de sajnos előbb-utón az élet úgyis megleckézteti őt és most jön az, hogy: a csalódásokat és buktatókat dolgozza fel nagyon rosszul és gyengén a skorpió, s ez a gyökere a rossz természetének :), ez kb. ugyanígy van a ráknál is, csak ők többet sírnak és sipognak, míg a skorpió vágdos és bosszul össze-vissza.

Van egy ismerősöm, ahol skorpió ikerlányok születtek tavaly :)). A többit mindenki fantáziájára bízom :P

2013. aug. 15. 09:17
 37/101 anonim ***** válasza:
100%

36

Érdekelne, mit gondolsz a rákokról?

Skorpió pasikra én folyton a nyálam csorgatom. Vagyis, ha valamelyik úgy érzem, beindítaná a fantáziám, az nagy százalékban skorpió. De halálosak lennénk együtt, nem kezdenék eggyel sem :)

2013. aug. 15. 11:02
 38/101 Cintuskaa ***** válasza:
71%
Bika,Skorpió, Nyilas.
2013. aug. 15. 12:07
 39/101 anonim ***** válasza:
100%

"A skorpióhoz fogható legalja viszont tényleg nincsen, az pedig külön fantasztikus, hogy másokkal szemben ilyen természettel milyen igényeik vannak, ezenkívül súlyosan énkép zavarosak, mert tényleg úgy érzik joguk van tönkre tenni másokat és még a nagylelkűség szerepében is szeretnek tetszelegni"

Ez mennyire igaz!

Ennek a pasinak a szülei elváltak, mikor 6 éves volt (az anyja hagyta ott az apját). 14 éves koráig az anyjáéknál lakott, aztán az apjához költözött. Azt mondta, sosem alakult ki igazi kötődés egyetlen közeli rokonával sem, és nincsenek barátai. Haverjai igen, de barátai nincsenek.

Van 2 féltestvére, az anyukájának időközben a 2. házassága is tönkrement, most az élettársi kapcsolata van felbomlóban.

Az első barátnője ezt a gyereket megcsalta az akkori exével egy hónap után, ő meg visszacsalta. Szóval szerintem a szülei válása, meg ez a volt nője szakították el nála a cérnát és akkor döntötte el tudat alatt, hogy ő most kamatostul visszatörleszt a nőknek a neki okozott fájdalomért.

Tényleg szívfájdalom nélkül tesz tönkre másokat lelkileg; és ami szánalmas és undorító, az az, hogy részéről elintézettnek tekinti 2-3 sms-sel meg facebookos letiltással a dolgot, és akkor ő úgy veszi, hogy az egész meg sem történt és minden OK.

A vadászatai által próbál önigazolást nyerni, és megerősíteni a nem létező önbizalmát.

És a poén az, hogy akibe legutóbb belerúgott, na azt is megvádolta legalább kétszer azzal, hogy megcsalja őt, miközben teljesen tisztában volt azzal, hogy a lánynak nincs mellette senkije!

Amúgy ez a fickó egy ifjúsági központféleségben önkéntes lelki segítő, tanácsadó is volt.

Őrület...

2013. aug. 15. 21:05
 40/101 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon sok rosszat olvastam itt a skorpiókról! Kicsit szeretném megvédeni őket! :)

Több skorpió férfit ismerek, és nagyon nagylelküek, tele jóindulattal! Nem bosszúállók, inkább inspirálóak! :) Nekem egyik kedvencem ez a jegy, izgalmas, érdekes! Skorpió nők közül ismerek olyat, aki tényleg elvetemült, kiállhatatlan, de olyat is, aki nagyon kedves és jópofa! :)

Amúgy az is meglep, hogy sokan a bikákat hozzák fel példaként! Érveket írnátok, hogy miért? :)

2013. aug. 15. 21:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!