Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 A kérdező kommentje:
Az ascendensem pedig nekem is rák,úgyhogy nem vagyok fiús,mint sok nyilas nő.
2013. aug. 14. 13:04
 22/101 anonim ***** válasza:
89%

Meglep, hogy a bikát írjátok többen!

Nekem volt egy bika évfolyamtársam (nő), és nagyon jó embernek éreztem mindig. Egyrészt okos volt, humoros, és nem volt irigy, inkább segítőkész és nagyvonalú. Olyan igazi jóbarát, mindig lehetett rá számítani, nem tett keresztbe. (mint mondjuk egy skorpió...)

Igaz ő az egyetlen bika, akit jól ismertem, a többieken inkább azt vettem észre, hogy nagyon távolságtartók, kicsit bizalmatlanok, és finnyásak. De feltételeztem, hogy a fenti jó tulajdonságokkal ők is rendelkeznek, attól mert én nem ismerem őket...

Az ikrek férfiak... tényleg hazudósak! Ugyanígy a halak férfiak is! Az céljuk megvalósítása érdekében bármit behazudnak.

Legundorítóbb természetűek azonban a skorpió nők! Bírom a logikájukat, a humorukat, és csodálom a kitartásukat. De azt sosem fogom megérteni, hogy mért irigykednek folyton, és mért szemétkednek másokkal. Eddig minden skorpió nő, akit jobban megismertem, mind olyan aljas dolgokat tett már. Most már ellenük tudok védekezni. De sajnos újabb és újabb skorpiókat nem skatulyázok be egyből, így mindig az van, hogy előbb-utóbb bennük is csalódom.

A kos nő még egy érdekes... Belőlük ismerek rettentő szemetet is, és áldott jó lelket is.

Az oroszlán pasik elég beképzeltek.

Az oroszlán nők meg hisztisek.

Kérdező, te nyilas vagy? Az nem undorító, sőt!

Azok szokták a nyilast utálni, akik nem ismerik eléggé. Ugyanis elég lazán és nyíltan elmondják a véleményüket, a nyilasok nem szoktak hazudni és bájologni, nyalizni. Az igazság pedig sokaknak fáj. Másik a humor. A nyilas tud mondani viccből olyakat, ami valónak tűnik, de igazából csak poén. Akinek mondja, az tudja, hogy ez most viccelődés. Aki meg felületes és hallja, az bunkónak gondolja. A nyilas meg tudja, hogy nem gondol rosszra, így nem kezd el magyarázkodni, azaz a kivülálló elkönyvelte bunkónak, de ez a nyilat nem érdekli... :)

2013. aug. 14. 16:51
 23/101 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű izgalmas kérdés, emire bizttos jönni fog majd még min. 50 válasz :), szuper.

Amit írtatok, én is tapasztaltam, de a leges-leges-leges legaljabb a skorpiónál nincs, férfiben főleg, de nőben is cifra ez a jegy nagyon.

A következőket tapasztaltam eddig: skorpió bármilyen családtag terrorban tartja a hozzá közelállókat: leskelődik, hallgatózik, fenyegtőzik kiírtásokkal az ártatlan gyerekeket is, verekszik simán, majd elsírja magát, egész egyszerűen egy őrület. Skorpió főnök pasi: felturbózza az alkalmazottait, minden sz...r munkát elvégeztet velük, majd pedig vagy a felét fizeti ki, vagy semmit, rengeteg tartozást halmoz fel szándékosan cégpartnereknél, beszállítóknál, szállást nem fizet ki, stb. Skorpió kolléganő: műveletlen, folyton a bosszún jár az esze és a sz...rkavaráson, a pletykán. Nőnek és férfinak itt valami felfoghatatlanul nem logikus a gondolkodása és a hűség is nagyon messze áll tőlük. Ha valakinek kedves a lelki és testi egészsége, akkor meneküljön tőlük.

2013. aug. 14. 17:04
 24/101 anonim ***** válasza:
92%

A Halak férfi, de leginkább a nő nagyon hazudósak, irigyek a másik sikereire, ügyesen tudják demotiválni a másikat az ambiciójában, ugyanakkor nem áll messze tőlük a meglopás sem, s mindez nekik teljesen természetes.

A 9. válaszoló írt az ikrekről és vízöntőről külön-külön, nekem pedig "szerencsém volt" egy ilyen párt megismerni nemrég: vízöntő nő-ikrek pasi. Teljes katasztrófa, egyik jobbra sipákol most mint a másik, mert kb. 1 éve szakítottak. Amit tudok még róluk külön-külön, hogy emberi kapcsolatokban nagyon felszínesek, munka szempontjából is.

2013. aug. 14. 17:09
 25/101 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy jó véleményeket olvasok a nyilasról. Amik eddig fel vannak sorolva, azok illenek rám is :).

A kos nő olyan 50%ban rosszindulatú szerintem. A kosok amúgyis szeretikl folyton kreálni a konfliktusokat, hihetetlen micsoda idegrendszerük van hozzá, látsd: VVKinga (ha tudja valaki, hogy kicsoda :) ). Ugyanakkor nagyon eredmény- és célorientált, ami eddig nem olyan rossz. Akkor van a bibi, amikor kiszimatolja valaki (pl. egy rád irígy kolléganő), hogy mennyire befolyásolhatóak sajnos és onnan billen ki az egyensúlya, s nem csak a kosé, hanem vele együtt a tiéd is. Sok értékes embernek, nemcsak a kosnak, talán egy fokkal még jobban meg kellene válogatnia, jobban mondva értékelnie és megbecsülnie azt, hogy ki áll hozzá valóban közelebb és kinek adjon a véleményére, tehát mégjobban átlássa a helyzetet.

Amúgy pedig minden kos jegyű erősen túlfűtött szexuálisan, s nagyon gyakran nem csak a hagyományos hetero jön be neki, hogy tovább ne is ragozzam :)

2013. aug. 14. 17:19
 26/101 anonim ***** válasza:
100%

Én a vízöntő típusú lekezelést eddig leginkább 2 halak nőtől és 2 rák nőtől kaptam meg – ezek nem ismerik egymást. Mindkét jegy célja az volt, hogy visszahúzzon az lelkesedésemből, a haladásomból és megvonjon közben minden szellemi és anyagi segítséget. Szerintem mint családanyák így tartják sakkban a family-t.

A bika és bak nők tényleg kedvesek, de hosszú távon veszélyesek, mert spájzolják ügyesen és hosszú távon az általad kifecsegett értékes infókat, majd pedig ha van alkalma, akkor ki is használja vagy a saját érdekében, vagy pedig a te manipulálásodban és visszafogásodban, ugyanakkor pedig nagy sz...rkavarók mindketten apró, de mégis szépen lassan kikezdő-megbetegítő dolgokban. Mint fiús anyósok mindketten azt várják el, hogy eltartsa őket a gyerek (főleg a bika), akkor is ha egészségesek és még nem olyan idősek. Olyat hallottam már többször bika anyósról, hogy ünnepekkor meglátogatja a családot és kiborít mindent a ruhásszekrényből és elkezd vasalni majd mindent mániákusan átrendezni. Vajon nem bukkant még eddig rá érdekes dolgokra? :P

2013. aug. 14. 17:35
 27/101 anonim ***** válasza:
100%

Akit én ismertem, az Skorpió pasi.

Hát az a gyerek simán csalja a barátnőjét, és még büszke is rá meg dicsekszik azzal, mikor hány nője van az állandó mellett; mikor meg lebukik, simán hazudik a nőnek.

Arra is nagyon büszke, hogy ő mindig kimagyarázza a megcsalást.

Nem tudom, minden Skorpió ilyen-e (nem valószínű), de ez egy féreg, a legalja.

2013. aug. 14. 17:59
 28/101 anonim ***** válasza:
100%

24-nek:

Én remekül kijövök a bikákkal, kivéve azzal az eggyel, aki a '72-es születésű volt és az exem. Rajta kívül tényleg, soha, egyikkel sem volt gondom, föld jegyűek, én meg víz, nőkkel és férfiakkal is tökéletesen megvagyok, volt bika kolléganőm is, nagyon kedvelem a mai napig és fordítva, a gimis leg-leg-legjobb barátnőm színtiszta bika volt.

Kérdező, akkor ti oltjátok egymást a lányoddal, mint mi a férjemmel. Egyébként, mikor először találkoztam nyilas-rák házaspárral, meg voltam rökönyödve, hogy ilyen létezik, annyira rossz tapasztalataim voltak a nyilasokkal. Aztán tessék, az én férjem is nyilas, és ismerek még olyan párt, akik nyilas pasi-rák nő összetételűek és jól megvannak. :)

2013. aug. 14. 18:06
 29/101 anonim ***** válasza:
100%
A skorpiónak és halaknak már jellegzetes a tekintetük is messziről.
2013. aug. 14. 18:10
 30/101 A kérdező kommentje:

Igen oltjuk egymást rendesen a rák lányommal,de ez az oltás kell,mert más szempontból is látnom kell a dolgokat.

Én meg ellensúlyozom a depressziós hajlamát.Mert ő szkeptikus,én meg még a lehetetlen helyzetekben is a pozitív változásban hiszek.

2013. aug. 14. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!