Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?
Nekem is középút anyagilag a rák ismerőseim,viszont,ha vesznek valamit,ők jobban megnézik a minőséget ,mint más jegyek.
Azért,amit itt felsoroltál elég jellegzetesek.A legtöbbet én is titoktartóbbnak ismertem meg ,viszont a sértődékenység a legtipikusabb a rossz közül,és talán a leghűségesebb jegy,egyszer azt olvastam valahol,hogy a rákok között van a legkevesebb örömlány.
És az igaz a rákokra,hogy nem szeretnek felnőni?
Én már 8 évesen felnőtt akartam lenni,de az én 13 éves lányom megtiltotta,hogy azt mondjam rá,hogy nagylány,vagy kamaszlány,mert ő még nem akar "nagy" lenni.
Valamennyi eltérés mindig van,de összességében,ha elolvassák az emberek a legáltalánosabbakat,úgyis a saját jegyüknél fognak kikötni,de hát ezt leginkább a külvilág tudja megítélni,mert vannak tagadóbb típusú,pesszimistább jegyek.
A rákoknál még,ami kicsit rossz,hogy a gondoskodó hajlamukat mások terhesnek érzik,túl tapadóak tudnak lenni,viszont mégsem szakítanak velük,mert azt is érzik az emberek,hogy ők őszinték,(szerintem inkább nem beszélnek,csak ne kelljen hazudniuk),és érzik az emberek,hogy nincs (érdek)hátsó gondolatuk,ők tényleg csak a szeretetüket akarják kiélni a másikon.
Akkor a dupla rák az kicsit máshogy működik, mondom, hogy az aszcendensben lehet valami.
Kérdező, igen, a ráknak kemény meló megtanulni, hogy ne osztogasson mindenkinek a szeretetéből, nagyon sok pofon kell hozzá, viszont sokkal hamarabb kiismeri szerintem az embereket, mint azok gondolják.
A hazugságról igaz, amit írtál, én legalábbis nem hazudok, nem is kertelek, max. megpróbálok virágnyelven fogalmazni, ha abból nem értenek, akkor meg nyersen. Olyan nem nagyon van, hogy inkább nem beszélek, mert kikívánkozik.
És nem, sok ember nem érzi, hogy a gondoskodó, segítő hajlam őszinte, vagy a nyitottság, barátkozó közeledés. Nem azt nézik, te miért, hanem azt, ők miért csinálnák így, mindenki magából indul ki, ezért sajnos sokan csakazértis érdeket sejtenek a háttérben, belemagyaráznak mindent, ami nincs ott. És, az alkalmazkodó- és kompromisszumkészséget is irigylik, vagy nem értik egyáltalán, mi ez, mert én nagyon sokszor megkaptam, hogy simulékony vagyok - ez a szó az én olvasatomban teljesen mást jelent, mint, amire nagy százalékban gondolták, hogy használják, én sosem voltam kedves azért, hogy előbbre jussak, sőt. Nem is jutottam sehová, haha! :)
Én nagyon fel akartam nőni, mert olyanok voltak a körülmények, sőt, azok miatt hamar fel is kellett nőni és megkomolyodni bizonyos tekintetben.
Nekem Kos közeli ismerősöm nincs,bár érdekes,hogy munkában az egyik leggyakoribb visszajáróm.Úgy nagyon kedvelem őket.
A hozzám közel állóknak van közeli kapcsolatuk Kosokkal és nagyon nyíltak,nagyon őszinték és a leírásokból nem derül ki,de elég segítőkészek is.
... és a Bakokhoz hasonlóan a saját fejük után mennek,sokszor úgy érzik az emberek csak hátráltatják őket.
Az kalandokat viszont szeretik.
Nekem rengeteg kos ismerősöm van!
Ami negatív: önfejűek, szeretik a saját akaratukat érvényesíteni, szeretnek győzni, türelmetlenek, azonnal bele akarják vetni magukat a dolgokba, lobbanékonyak, szeretik a drámázást, a kiabálást egy adott összeveszésnél.
Jó tulajdonságok: segítőkészek, nagylelkűek, kevés kost ismerek aki irigy lenne, barátkozósak, nyíltak és őszinték, lehet rájuk számítani, ha baj van, játékosak, szórakoztatóak, társasági emberek
Tyűű, 43-as, de durva ez a feleséges sztori!
Én amúgy Rák vagyok Kos aszc.-sel.
" tipikus skorpió taktika,hogy,akit ki akarnak csinálni,avval jó barátok akarnak lenni,hogy igazán kiismerhessék a másik gyenge pontjait és titkait,mert hát igazán ártani ugye így lehet a másiknak"
Ez így igaz! Magam is így tapasztaltam, csak nem tudtam volna így megfogalmazni.
Jó ideje úgy védekezem (skorpió "barátnőimtől"), hogy a legfontosabb dolgaimba és főleg lelki kérdéseimbe, álmaimba, terveimbe nem avatom be őket, vagy csak felületesen beszélek róluk, mintha lényegtelen dolgok lennének számomra. Így nem tudnak furkálni, és ha azt hiszik számomra nem fontos, akkor nem is annyira akarnak. Egyébként ha nincs ráhatásuk adott dologra, a puszta kárörvendésükkel, és gondolatukkal képesek meghiúsítani más számára fontos dolgokat. Boszorkányok.
És ha sikerül megtartani, hogy nem avatjuk be őket, akkor amúgy elég jók amolyan felületes havernak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!