Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegy képviselője...

Melyik csillagjegy képviselője volt az az ember, akit a legundorítóbb természetűnek éreztetek?

Figyelt kérdés
Egy kis közvélemény kutatás.

2013. aug. 14. 00:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/101 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pontosan, ez is tipikusan rájuk vall.

Nekem is pont van egy barátnőm 16 éve, ikrek, évekig egymással szemben laktunk. Egy olyan srác vette feleségül, aki más "barátnőinek" is nagyon tetszett, s azok, Bika és Bak lévén folyton szőtték a cseleket éveken át, hogy szétválasszák őket. Sikerült is nekik és éppen most 1-2 éve laknak külön többek közt azért, mert az az amúgy Oroszlán srác egy kiskorúnak csinált gyereket.

A lényeg, hogy az Ikrek b.nőm tőlem távolodott el, s még mindig azzal a 2 sz...rkavaró "barátnővel" fújnak egy követ, pedig én tiszta és őszinte, mindig segítőkész barátságot adtam neki. Nincs ezeknek az Ikrek-nek semmi értékrendjük, nem érzik súlyát, hogy ki mellett kellene kitartani, stb.

2013. aug. 20. 17:32
 92/101 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanakkor az is nagyon jellemző, hogy talán az előző mondatokban leírtak miatt nem látják át abszolút a helyzeteket és nagy ügyekben nagyon mellétrafálós, fonák döntéseket hoznak, az ember nem is hisz a szemeinek, amikor látja."

Juj, ez menyire igaz! A Bak lány, akinek a Skorpió pasija van, na az az Istennek sem eszi észre, hogy a pasija folyamatosan csalja; és még azt tartja rosszindulatúnak, aki felhívja a figyelmét arra, hogy itt most konkrétan k*rvára hülyére veszik ám már megint.

2013. aug. 20. 22:08
 93/101 anonim ***** válasza:
85%
oroszlán , skorpió , rák , ikrek
2013. okt. 7. 15:58
 94/101 anonim ***** válasza:
85%

AZ ikrek elég kibírhatatlan, de legalább nem rosszindulatú.

Nála sokkal rosszabbak, azok, akik látszólag kibírhatók, jófejek, de a háttérben ellened kavarnak, kihasználnak. Ilyen a skorpió és az oroszlán...

2013. okt. 7. 16:22
 95/101 anonim válasza:
81%
Jesszus 2 hónap alatt majdnem 100 válasz😂😂😂 legalább leálltakxdd azért tényleg érdekes ez a téma
2018. aug. 26. 22:21
 96/101 anonim válasza:
63%
oroszlán, rák undorító,zsarnok, gerinctelen, gátlástalan és mindkettő azt hiszi h az élet császára és magasról tesznek másokra. Az oroszlán jó indulatú? csak érdekből.Egy szenny.Magáról azt hiszi, hogy tökéletes és másokat meg úgy kritizál és lenéz, miközben elvárja tőlük hogy pitizzenek neki, mert hát ők az alattvalók ugye...szerinte.Szerintem meg egyenlő a 0-val értéktelen és felszínes.
2019. febr. 20. 17:37
 97/101 anonim válasza:
100%
Az 52-es válaszolónak üzenem. A legjobb ember akit valaha ismertem bika jegyű volt és a legjobb barátnőm is az. A bika a legjobb jegy, mert végtelenül türelmes és segítőkész ÖNZETLENÜL és pont ez az, ami nagyon kevés emberben van meg. Az amit leírtál, az emberek 97%-ra igaz!És elárulom, hogy népszerű könnyen érvényesülő személyek szoktak ilyenek lenni, szerinted mitől jutnak fel olyan gyorsan a ranglétrán?
2019. febr. 20. 17:49
 98/101 BubblyButterfly ***** válasza:
100%

Oroszlánnál nincs zsarnokabb csillagjegy szerintem. Manipulativ, fenhéjázó azt hiszi ő szarta a spanyol viaszt, tökéletesnek érzi magát egyszóval rémes. Tisztelet a kivételnek.

Mérleg meg ártatlannak mutatja magát, elesett embernek, közbe meg akit lehet megvezet és kihasznál.

Mégegyszer leirom Tisztelet a kivételnek.

2020. máj. 25. 17:32
 99/101 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek, hogy a nyári jegyűek nagyon önzőek tudnak lenni. Hozzáfűzöm, hogy a szűz jegyűek hihetetlen önzőek, egoisták és mindig azokra másznak hosszú távon, akik olcsón adják magukat úgy kapcsolatban, mint munkában is, miután megkapták a naívaktól azt amit akartak, nagyon rondán kezdenek viselkedni és a hangjukkal is játszanak: mindig nyugisnak és kedvesnek mutatják magukak.

A ikrek-et nagyon könnyen tudják befolyásolni a szemét dolgokra a nárcisztikus jegyűek, én rengetegszer ezt láttam és ennek az az oka, mert nem értékelik hosszabb távon azokat az embereket, akik Tényleg szeretik, becsülik őket. Bármennyire is pozitív jegynek tűnik az ikrek, de ha egy jó nagy sz.rkeverő bak, szűz vagy bármelyik levegű jegyű van mellette, nagyon szemét is tud lenni, mert nicns Tartásuk és minden sz.r hazugságot elhisznek ezeknek a legnagyobb színész, empátiát megjátszó nárcisztikus jegyűeknek.

Nyilasként mindenkinek azt tanácsolom, hogy azoknak a jegyű embereknek a táborát érdemes erősíteni, akiknek van tartása, nem csinál rosszat csak úgy unalomból embereknek, nem befolyásolhatóak és ismerkedéskor képesek érdeklődni őszintén, érdektelenül.

2020. máj. 29. 20:40
 100/101 anonim válasza:
80%

96-os igazad van, habár hozzáteszem az oroszlánok is meg a rákok is nagy 0-k !

A rákokra visszatérve:

Az egyik volt rák napjegyű férfi kollégám, akivel a vendéglátás területén dolgoztam egy szórakozóhelynél még évekkel ezelőtt vizezte a söröket (hamisítás), illetve pancsolt bort szolgált a vendégeknek és a jó minőségű borokból lenyúlt 1-2 üveggel csak arra nem számított, hogy leltározáskor kiderülnek az akciói. Feljelentés és elbocsájtás lett a következménye. Ezeken kívül feltűnt, hogy manipulatívan kétszínű ürge volt barátságos stílus és goromba stílus elegyét alkalmazta a vendégekkel szemben, ahogy velünk is csak hát hamar betudott gurulni is és akkor megmutatta az igazi arcát!

2021. okt. 23. 08:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!