Kíváncsi vagy az ascendensedre?
Figyelt kérdés
Csak akkor tudom megírni, hogy mi az ascendesed, ha ide írod a születési év, hó nap óra perc, és hol.
Ha tudod az ascendensedet, megtudod, hogy milyen típusú társat rendel hozzád a sors
2011. ápr. 6. 18:24
1/55 A kérdező kommentje:
Hétfőtől várhatjátok a válaszokat
2011. ápr. 6. 18:25
2/55 Bretso válasza:
Nem, egyáltalán nem vagyok kíváncsi.
3/55 anonim válasza:
Inkább linkeld be az oldalt, és majd magamnak megcsinálom!
5/55 anonim válasza:
6/55 anonim válasza:
É oroszlán aszcendensü nyilas vagyok haha-ha
8/55 A kérdező kommentje:
Ha nem érdekel, nem kell rá válaszolni. Én csak azért tettem fel ezt felajánlást, hogy megértessem azokkal, akik olyan kérdéseket tesznek fel, hogy Pl. Kos vagyok ki illik hozzám. Nem hülyéskedni akartam, csak segíteni. Ha nem hát nem kell. Magánügy :D
2011. ápr. 6. 19:52
9/55 anonim válasza:
Engem érdekelne,de egy gond van-
Nem tudom hány órakor és hány perckor születtem..A többit igen..JA! és a HOL? kérdés az a árosra vagy a kórházra értendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!