Miről ismerhető fel a lélektárs? Valamennyit tudok már róla de kíváncsi lennék, h ti mit írtok!
Például egy pillantásából tudod mit gondol, még mielőtt kimondta volna azt.
Tudod, mi az, amit ne tégy, mert nem hatna rá jól. Gyakorlatilag minden helyzetben tudod, hogy mit reagálna, ráérzel és fordítva.
Vannak lélektársak és ikerlelkek. (Elisabeth Clare Prophet könyve)A lélektársak csoportot alkotnak ebben a létben és a másikban is. Valahogy úgy születnek meg, hogy egy iskolába járnak, vagy a lakóhelyük van közel, vagy valami módon baráti, családi, stb kapcsolatban vannak egymással.
Az ikerlelkek, vagy ikerlángok a Teremtésben egyként jelennek meg, és szétválnak egy Jin és Jang részre, vagyis egy férfi és egy női részre. Sok inkarnációt megélnek (és meghalnak), mindig egymás közelében vannak, de rendszerint nem ismerik fel egymást. Lehetnek szülő - gyerek, baráti, de szerelmes vagy házastársi viszonyban is. A lélek fejlődése során egyre jobban felismerik egymást, egy sokadik inkarnációban szerelmespár lesznek, valósággal újraegyesülnek. (Balogh Béla, Müller Péter, Elisabeth Clare Prophet)
És, ha én szeretnék találkozni az én lélektársammal vagy az ikerlelkemmel akkor azt hogy lehetne megoldani?
Mondjuk Kedves utolsó:-)
Engem igazán érdekelnek ezek.
1. nagyon vonzódsz hozzá, ha meglátod
2. mindig rákondolsz
3. nem tudsz nélküle meglenni
stb..
Mindenki az, akivel egy hullámhosszon vagy: jó barátok, munkatársak, iskolatársak, akiket szeretsz, rokonok, akikkel jól kijössz, életed nagy szerelmei. Mint már írtam, arról ismerhetők fel, hogy jól kijössz velük, szereted őket, esetleg beléjük szeretsz. Ők mind lélektársak.
Ha az ikerlélekre gondolsz, vele valószínűleg nem is fogsz találkozni életedben, általában nem születünk meg velük egy időben, amíg te itt élsz, addig ő "odaát". Ő a másik felünk, de ritkán éljük velük ugyanazt az életet, párkapcsolatunk meg pláne nem szokott velük lenni. Esetleg nagyon fejlett lelkeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!