Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miről ismerhető fel a lélektár...

Miről ismerhető fel a lélektárs? Valamennyit tudok már róla de kíváncsi lennék, h ti mit írtok!

Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 21:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
hát ha érzed a fájdalmát nagyobb távolságról is akkor már biztos.
2011. jún. 30. 21:28
 2/14 anonim ***** válasza:

Például egy pillantásából tudod mit gondol, még mielőtt kimondta volna azt.

Tudod, mi az, amit ne tégy, mert nem hatna rá jól. Gyakorlatilag minden helyzetben tudod, hogy mit reagálna, ráérzel és fordítva.

2011. jún. 30. 21:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak lélektársak és ikerlelkek. (Elisabeth Clare Prophet könyve)A lélektársak csoportot alkotnak ebben a létben és a másikban is. Valahogy úgy születnek meg, hogy egy iskolába járnak, vagy a lakóhelyük van közel, vagy valami módon baráti, családi, stb kapcsolatban vannak egymással.

Az ikerlelkek, vagy ikerlángok a Teremtésben egyként jelennek meg, és szétválnak egy Jin és Jang részre, vagyis egy férfi és egy női részre. Sok inkarnációt megélnek (és meghalnak), mindig egymás közelében vannak, de rendszerint nem ismerik fel egymást. Lehetnek szülő - gyerek, baráti, de szerelmes vagy házastársi viszonyban is. A lélek fejlődése során egyre jobban felismerik egymást, egy sokadik inkarnációban szerelmespár lesznek, valósággal újraegyesülnek. (Balogh Béla, Müller Péter, Elisabeth Clare Prophet)

2011. jún. 30. 21:52
 4/14 anonim ***** válasza:

És, ha én szeretnék találkozni az én lélektársammal vagy az ikerlelkemmel akkor azt hogy lehetne megoldani?

Mondjuk Kedves utolsó:-)

Engem igazán érdekelnek ezek.

2011. jún. 30. 22:15
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az első kettő válaszolóval. Ezeket inkább akkor tapasztalom mikor sokáig vagyok valakivel, sok időt töltünk együtt.. egy idő kialakul valami egymásra hangolódás. viszont a lelkitársnál már az első percben érzek vmi láthatatlan köteléket, még mikor nem is nagyon ismerem, akkor is ha a személyiségünk különböző. mondjuk én nem lelkitársnak hívnám, inkább olyan emberek akikkel találkoznom kellett..mondhatjuk sorsszerűen
2011. jún. 30. 23:07
 6/14 Won ***** válasza:

1. nagyon vonzódsz hozzá, ha meglátod

2. mindig rákondolsz

3. nem tudsz nélküle meglenni

stb..

2011. júl. 1. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:
A szerelem is ilyen... :)
2011. júl. 1. 14:59
 8/14 anonim ***** válasza:
Mármint Won válaszára reagálva...egyébként én találkoztam egy olyan emberrel már,akiről el is mondhattam volna,hogy az. Megismertem és valami vonzott hozzá,de nem érzelem. Taszitott is egyben,de ez az egész megmagyarázhatatlan érzés volt és inkább hanyagoltam,megijedtem ettől.
2011. júl. 1. 15:01
 9/14 Won ***** válasza:
Igen olyan is van, hogy megmagyaráhatatlanul taszít.
2011. júl. 1. 15:07
 10/14 anonim ***** válasza:
77%

Mindenki az, akivel egy hullámhosszon vagy: jó barátok, munkatársak, iskolatársak, akiket szeretsz, rokonok, akikkel jól kijössz, életed nagy szerelmei. Mint már írtam, arról ismerhetők fel, hogy jól kijössz velük, szereted őket, esetleg beléjük szeretsz. Ők mind lélektársak.

Ha az ikerlélekre gondolsz, vele valószínűleg nem is fogsz találkozni életedben, általában nem születünk meg velük egy időben, amíg te itt élsz, addig ő "odaát". Ő a másik felünk, de ritkán éljük velük ugyanazt az életet, párkapcsolatunk meg pláne nem szokott velük lenni. Esetleg nagyon fejlett lelkeknek.

2011. júl. 1. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!