Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kérdem én hogy akit nem...

Kérdem én hogy akit nem érdekel vagy épp marhaságnak tartja az asztrológiát,mi a francnak szól bele vagy hozzá egyáltalán,vagy minek is jön ide?

Figyelt kérdés
szept. 14. 22:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
Pont ez az, hogy vettem. Te voltál az, aki semmit nem linkelt, csak jött azzal, hogy több ezer könyv van. Mégse találtam egyet se Newtontól, Keplertől vagy Jungtól.
szept. 17. 10:06
 42/68 Szervizmérnök úr ***** válasza:
32%

40.

Igen, és már sokadszor személyeskedsz.

Mellesleg nagyon sokszor tapasztalom, hogy kulturált fogalmazás, tárgyilagos érvek, amire alacsony szintű személyeskedéssel tudtok csak reagálni ezósok.

Olyan szinten, ami egyik fórumon sem elfogadott. Nem tudom, milyen alapon képzeled, hogy így szimpátiát válthat válthat ki az álláspontod.

Pedig egyszerűen nem tudod megmagyarázni, hogy az általad is preferált kifordított tanok miért buktak meg és hullottak a történelem pöcegödrébe, illetve miért vannak emberek, akik egyszerűen kifordítva gondolkodnak.

Tehát az életszerűtlen, irreális dolgokat, álhíreket hiszik el, míg a valóság érzékelésével pont hadilábon állnak, nyilvánvaló dolgokat szeretnek meghazudtolni.

szept. 17. 10:20
 43/68 anonim ***** válasza:
50%
Szervízmérnök úr, minek írsz akkor ide?
szept. 17. 11:11
 44/68 anonim ***** válasza:
Be kellene fejezni ezt az idióta témát.
szept. 17. 13:51
 45/68 anonim ***** válasza:
Na ezt most mire érted? :D Erre a kérdésre, az asztrológiára, a topikra vagy azokra, akik utálkozni járnak ide?
szept. 17. 14:17
 46/68 anonim ***** válasza:
Mindegyikre.
szept. 17. 14:24
 47/68 anonim ***** válasza:

Unatkoznak, ráérnek.

Belekötnek, hogy emelkedjen az éberségi szintjük.

szept. 18. 00:43
 48/68 anonim ***** válasza:

Az a baj, kedves Bálvány, hogy folyamatosan személyeskedsz, ha kritikával szembesülsz. Ebből is látszik, hogy nincsenek valódi érveid.

Emellett jössz itt ilyen nevekkel, mint pl Newton. Én tudtam Newtonról, hogy foglalkozott ilyesmivel, de ez az égvilágon semmit nem változtat az asztrológia hiteltelenségén. Attól, hogy egy személy az élet egy területén jelentőset alkotott, még mondhat orbitális hülyeségeket.

Egyébként az, hogy szerinted Newton vagy Kepler ilyen irányú kutatásai tudományosnak mondhatók, éppenséggel azt bizonyítja, hogy fogalmad sincs a tudományos módszertanról. Emellett a saját koruk szintjén értelmezték a tapasztaltakat.

okt. 1. 12:17
 49/68 anonim ***** válasza:
De még mindig az a kérdés, hogy miért írogat ide, aki szerint az asztrológia hülyeség.
okt. 1. 18:57
 50/68 anonim ***** válasza:

Azért ír ide, hogy megpróbálja felvilágosítani a buta embereket arról, hogy az asztrológiának nincs tudományos alapja.

Ezzel hasznos véleményeket ír ide, azonban az ilyeneket, mint te, nem lehet meggyőzni. Ragaszkodnak a tudománytalan nézetükhöz.

okt. 2. 07:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!