Én gondolom hogy van telekinézis, és nagyon elsajátítanám, valaki segítene nekem?
"Miért kéne alkalmazkodnom nekem a tudományhoz?"
Nem kell. Nyugodtan kiléphetsz az emeleti ablakon, és továbbrepülhetsz.
"Nem vagyok tudós."
Igen, ezt azonnal valószínűsítettem is...
Adok 1 millió Ft-ot kp.-ben annak, aki az általam előkészített, ellenőrzött terepen megmozdít egy általam kiválasztott tárgyat úgy, hogy nem nyúl hozzá, pusztán az elméje erejével!
Na? Senki? Ennyit erről...
Utolsó előtti-előtti vagyok.
Kaptam több privát levelet, de ezek közül csak egy "fajúlt" tettlegességig. A nevét nem írom ide, mert Ő eléggé leégette már magát mindenki előtt, felesleges, hogy én is tovább égessem. Lényege az egésznek, hogy az általam kiválasztott tárgyak valamelyikével, az általam ellenőrzött helyen, egyetlen telekinézishez hasonló dolgot sem tudott produkálni az illető. Szerinte egy gyertya, egy mobiltelefon, egy kisebb kaspó, egy rubikkocka, stb, nem átlagos tárgyak, így ezeket nem tudja mozgatni. Egy tollpihét, egy zsírpapírdarabot, vagy egy alufólialapkát szeretett volna mozgatni, de mivel azokat én is meg tudom mókolni némi légmozgást, vagy statikus energiát generálva, így ezekért nem jár az 1 millió :)
Viccet félretéve szánalmas, hogy emberek ennyire mélyre süllyednek, komolyan szánni való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!