Én gondolom hogy van telekinézis, és nagyon elsajátítanám, valaki segítene nekem?
#Hagenti
Tévedsz, nem jó. De szerinted inkább tévhitben kellene tartani?
Van, aki abban hisz, hogy a kommunizmus jó. Meg kell tartani ebben a tévhitben?
Meg hát évszázadokon keresztül hitték az emberek, hogy lapos a Föld. Szerinted ebben sem kellett volna felvilágosítani őket?
Én pozitívnak tartom, ha valaki a hiedelmek helyett a tudományokra alapoz, ha mindenféle zavaros eredetű, bizonyíthatatlan kinyilatkoztatások helyett a tudományos alapossággal ellenőrzött, kísérletileg bebizonyított állításokat hiszi el...
De lehet, hogy te fordítva vagy ezzel. Téged sem fog senki arra kényszeríteni, hogy az én álláspontomat elfogadd, meg engem se arra, hogy én a tiédet. És persze a kérdezőt sem kényszeríti senki. Elolvassa a különböző véleményeket, végiggondolja, és majd eldönti, hogy mit is hisz.
Ez ilyen egyszerű.
Pedro
Én is próbálkoztam ilyesmivel :P több-kevesebb sikerrel. Viszont amikor egy korsó alá tettem a dolgokat, akkor reménytelen volt a helyzet. Szóval én is úgy gondolom, hogy elég kicsi a valószínűsége, hogy ez valamiféleképpen is működik. Bár mindkét oldalól találhatunk meggyőző érveléseket, videókat.
Én is kétségekkel fogadom az ehhez hasonló videókat, és mindig valami trükköt feltételezek, viszont ez a videó elég meggyőzőre sikeredett. Néha ugrál a kép, de a folyamat olyan részeinél tapasztalható ez, ahol nincs jelentősége. Na szal', ez a videó elég meggyőző.
- Ne próbáld elhajlítani, mert az lehetetlen. Helyette inkább próbáld felismerni az igazságot!
- Miféle igazságot?
- Hogy nincs kanál.
- Nincs kanál?
- Akkor majd látni fogod, nem a kanál hajlik, hanem te magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!