Én gondolom hogy van telekinézis, és nagyon elsajátítanám, valaki segítene nekem?
Szabadjon megjegyeznem, hogy nem utasítottam el semmit, csak megjegyeztem (ami az igazság), hogy ellenőrzött körülmények között még SOHA, SENKINEK nem sikerült bemutatni telekinézist.
Az természetes, hogy a szkeptikusok is foglalkoznak vele, hiszen különben nem tudnának ellene érvelni. :-D Éppen az különbözteti meg a megalapozott érveket az érzelmi érveléstől, hogy az előbbi ismeretanyagra, tapasztalatokra épül.
Igen, azt jól látjátok, hogy én nagyon nem hiszek a tárgyak gondolati úton történő mozgatásban. De mint azt egy régebbi válaszomban is leírtam, én ezt meggyőződésből teszem, és álláspontomat a meglévő fizikai ismereteimmel meg is tudom indokolni. Mindazoknak, akik nem csak jártak iskolába, de meg is értették a fizikát, a termodinamika főtételének megsértése eléggé nyomós ellenérv. Persze aki meg nem tudja, hogy mi is az, annak úgyis hiába magyarázom.
Pedro
Szabadjon megjegyeznem, hogy nem utasítottam el semmit, csak megjegyeztem (ami az igazság), hogy ellenőrzött körülmények között még SOHA, SENKINEK nem sikerült bemutatni telekinézist.
ez nagyon hangzatos csak ép se megerősiteni, sem cáfolni nem tujuk :D
#Méghogy
Csak gondold végig. Ha sikerült volna csak valami hasonló dolgot, vagy akár csak biztató kezdeményt is hitelt érdemlően bemutatni, tele lenne vele a tudományos világ, és minden tudós ebből akarna világhírnevet csinálni, meg Nobel díjat kapni... :-)
Nagy úr ám az emberi hiúság!
Pedro
"Ha valaki tudós felfedezne egy ehez hasonló dolgot, azt ugyis kiiktatnák, "
A tudományos kutatásokat manapság nem egyes tudósok végzik, hanem munkacsoportok, amelyeket persze egy (illetve általában több) tudós irányít. Ezek a munkacsoportok úgy 5-től 100 főig szoktak terjedni.
Ha csak egy 5 fős csoport rájönne egy ilyenre, elég feltűnő dolog lenne, ha ezek mind hirtelen eltűnnének, vagy közlekedési baleset érné őket, nem gondolod? A csoport hirtelen eltűnése igencsak fura találgatásokra adna okot - ha mást nem, azt hallanád a tévében, hogy egy tudóscsoportot elraboltak a földönkívüliek...
Csak gondold végig. Nem olyan egyszerű ám több embert nyom nélkül eltüntetni - legalábbis a civilizált világban nem. De azt meg nem nagyon hiszem, hogy pl. É-Koreában jönnének rá ilyesmire. Bár persze semmi nincs kizárva. :-DD
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!