Telekinézis és/vagy valami kialakítható/előhozható képességgel képes lehetek kitágítani az érzékelésemet? Pl:Észrevehessek a hátam mögül induló mozgást, vagy hamarabb észrevenni valakit aki létó/hallókörömön kívül van?
A vakság is egy megoldás. :D De ha lehet akkor elkerülném.
Érzékszervi fejlődés?Hogyan?Miként?
Minden használható lehetőség érdekel.
erre van egy külön program, pont tegnap láttam National Gerographic Channel-en. érzékszervi csalódásokról szólt a műsor(rohadt jó volt).
eltanulható, de olyan körülményeket kell teremteni és legalább 5-10(egyénfüggő)év "kemény" készülés eredménye. szóval, nem fogsz otthon szuper hallásra szert tenni:)
Kedves kérdező!
bármely érzék felfokozható. Legyen szó akár a fizikai akár a fizikai érzékelésen túli világra irányuló észlelésről. Azok amiket a kérdésben leírtál nem eszközei hanem eredményei máűs más folymatoknak melyeket külön külön kell kezelni. Ha az érzékeidet szeretnéd javítani javasolnám a meditáció alatt végzett gyakorlatokat.
Eyszerűen csak ülj le és tudatosan záj ki egyes érzékszerveidet míg eyet amelyket kiválasztassz felerősítni próbálsz.
Pl legegyszerűbb a allással kezdeni szerintem, vagy a látással. Az ízlelés és a szíglás már macerásabb mert ahhoz több segédeszköz kell.
Azonban ahhoz hogy esetleg a fzikain túli érzékeidet fejleszd sokkal többre lesz szükség mint az öt alapnál.
Ha küldessz egy privát üznetet ( hospes (a)freemail . hu) tudok majd írni bővebben meg össezsedettebben is, már ha érdekel a háttere és működése a dolgoknak.
Ha csak érdeklődés akkor ajánlom dennind és philip, a pszihikus erők használatáról c. könyvet
Jó mulatást és sok sikert!
"Hálám üldöz"
Ennyit a kedves segítségekről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!