Létezik telekinézis?
Az agyunk 100%-át használjuk (ez bizonyított tény).
Telekinézis pedig nem létezik. Bárkinek helyben adok 1 millió forint kp-t ha nálam kontrollált körülmények között bemutatja a telekinézist és fel is vehetem videóra.
Lol, most már csak 7%? xD Nemrég még 10 volt...
Ezredszerre is:
(Mekkora sz*r ez a magyar Wikipédia, egyik istencsászár se hagyta jóvá vagy nézett rá a korrigálásaimra egy hónapja, pedig a GYIK-nek hála már törszszerkesztő lettem az oldalon - mindog van valami amit nem ártana ha mindenki elolvasna mielőtt kérdez.)
Én egyébként elhiszem hogy a haverod tüzet csinál a kezéből, megmutatja nekem is?
Végülis az hogy a telekinetisták 99%-a csaló nem jelenti hogy most ne jönne be a dolog. De komolyan, ha tényleg meg tudja csinálni mutassa be. Kapásból bemehet az RTL klubba például, saját dokumentumfilmet fog kapni.
Az emberben (és lehet más élőlényekben, legalábbis állatokban) van egy belső energia, ami egyáltalán nem misztikus, az már más kérdés hogy ezt milyen szintre lehet fejleszteni
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__19..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!