Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik telekinézis?

Létezik telekinézis?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm egy zárt helyen egy kereket megmozgatott nagy koncentrációval és a kezében egy lángcsóvát csinált.A neten olvastam, hogy az ember agyának 7%-át használja, a többi a telekinézisre épül és ezt sok gyakorlással meglehet tanulni.koncentráció, hit, hogy sikerülni fog, és türelem, ez a 3dolog kell hozzá állítólag.És ez minden emberben megvan...értelmes véleményeket kérek
2011. aug. 9. 22:32
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Te egészen biztos nem használod az agyad 100%-át (sőt, szerintem gondolkozásra egyáltalán nem használod...)

De mondtam, 1 millió kp a már leírt feltételekkel. A felvételt letörlöm ha sikerül.

2012. nov. 5. 19:09
 22/34 anonim ***** válasza:
39%

Huh, de analfabéta vagy :D

Hány éves vagy te pontosan? 9? mesében halottad hogy 100%-át használod?:D

Linkelek neked 10oldalt is ahol leírják hogy 10%-át :D

Az ember SOHA NEM VOLT KÉPES AZ AGYÁNAK A 100%-ÁT HASZNÁLNI! 100% ennyiből áll:

10% gondolkozás, test irányítása, számolási készség, olvasás stb

Valamennyi, nem tudom hány százalék a telekinézis

Aztán elfoglal még pár százalék helyet a művészeti tudás és kézügyesség (mert ezt is lehet pro-ra fejleszteni)

Meg ilyen izék, az agy nagyon összetett, de tavaly is azon izéltem hogy mindenben bemondják hogy 10%

pl.:

Viasat 6-Simpson család(nem nézem, csak állítólagban mutatták a jelenetet)

Discovery-Állítólag

National Geographic

stb.

Sztem te elnézted a TV-ben vagy egy honlapon, vagy valaki nézte el a 10%-ot 100%-nak, és neked is 100-at mondott,vagy te nézted félre vhol hogy 100...

De mondom, linkelek 10oldalt is ahol leírják hogy 10%...

2012. nov. 6. 20:50
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

A SIMPSON CSALÁD?!

Az igen komoly forrás :D

Szoktam vitatkozni, de most nem látom értelmét, ez már nálam is kiverte a biztosítékot :)

2012. nov. 6. 21:27
 24/34 anonim válasza:
"(sőt, szerintem gondolkozásra egyáltalán nem használod...)" Gondolkozásra? :D Sugárzik az értelem. én azt hittem gondolkodásra-t kell írni:) Te akkor itt mire használtad?
2014. márc. 11. 14:09
 25/34 anonim válasza:
fgdgnél a pont.Nem egy film szól a csodaszerről amivel kihasználjuk a maradék 90%-ot.A telekinézis?Mi van,ha igen?Léteznek megmagyarázhatatlan dolgok,és én kipróbálom...majd visszajelzek ide,mik a tapasztalataim
2014. jún. 19. 16:26
 26/34 anonim válasza:

Az, hogy agyunk 10%-át használjuk ki egy nagyon elterjedt ökörség. Oh, hogy millió+1 helyen hallod/olvasod? Igen, épp ezért NAGYON ELTERJEDT. Ettől függetlenül még ökörség.

Az agy minden egyes területe mutat aktivitást, minden résznek megvan a maga feladata. Kiemelkedő intelligencia, ilyen-olyan tehetség, stb. Ez sem nagyobb kihasználtság, csak komplexebb kapcsolat a neuronok között. Azt ugye egyikőtök sem gondolja, hogy van egy kis rész az agyunkon, ami a "kihasznált terület", a többi meg csak vegetáló trutymó? :D

Az, hogy az agyunk 10%-át használjuk ki minden bizonnyal egy félreértésből származik. Mert igen, az agyunk mintegy 10%-a van használatban, csak épp egy kis részt felejtenek el mindig hozzátenni: Hogy egy adott pillanatban. Sosincs az agyunk minden szegmense egyidejűleg használatban, a különböző feladatok elvégzése különböző területeket aktivizál, és bármelyik adott pillanatban ez megközelítőleg az agy 10%-át jelenti (persze átlagosan véve).

A telekinézis meg szintén egy érdekes ökörség, de hé! Ha létezik telekinézis, akkor válaszolja meg nekem valamelyik okos ezt: Honnan jön az energia, amivel megmozgatod a tárgyat? Honnan lesz a tárgynak mozgási energiája? Mert azért a fizika törvényeit gondolom nem akarjátok felülírni, energia nem jön létre, és nem is pusztul el, csupán átalakul. :D

2014. jún. 25. 16:18
 27/34 anonim válasza:

Én olvastam róla egy magazinban,a térhajtómű és a szexrobotok mellett.Azt írták,hogy valami műszerrel ki lehet mutatni az energiát,ami kiárad az agyból,meg stb.AZ ÉN véleményem szerint sutaság,ellenben az agyas témában igencsak bizonytalan vagyok.

OFF!Akkor az iskolákban is ökörséget tanítanak.Múltkor felelt belőle a fiam.Ha az utolsónak van igaza,akkor adhatok egy jó nagy puszit Hoffmann Rózsika arcára.

2014. jún. 26. 08:15
 28/34 anonim válasza:
Attól, hogy még nem láttad az nem azt jelenti, hogy nem létezik. Nem tudhatod, a világon bármi megtörténhet...
2014. szept. 6. 00:06
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

Hülyékkel és szkeptikusokkal van tele a világ :D

Ott van például a Lucy nevű film :D

Sok tudós is megmondta: Agyunk 10% a van használatban, igaz hogy nem mindig csak egy részt használsz, hanem felváltva...

De éppen ez az! Azt tanulod meg hogy ne folyton csak felváltva használj kis darabokat, hanem nagyobb részt is kihasználj EGYSZERRE!!!

2014. szept. 13. 18:13
 30/34 anonim válasza:
igen telekinézis az tényleg létezik és is meg tudom csinálni csak még nem olyan nagy szintben pl én csak egy apró papírfecnit vagy egy morzsát vagy vlmi kis apró dolgot valaki már képed egy gyufásdoboz mozgatására is
2015. ápr. 12. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!