Létezik telekinézis?
Utolsó:
Te egészen biztos nem használod az agyad 100%-át (sőt, szerintem gondolkozásra egyáltalán nem használod...)
De mondtam, 1 millió kp a már leírt feltételekkel. A felvételt letörlöm ha sikerül.
Huh, de analfabéta vagy :D
Hány éves vagy te pontosan? 9? mesében halottad hogy 100%-át használod?:D
Linkelek neked 10oldalt is ahol leírják hogy 10%-át :D
Az ember SOHA NEM VOLT KÉPES AZ AGYÁNAK A 100%-ÁT HASZNÁLNI! 100% ennyiből áll:
10% gondolkozás, test irányítása, számolási készség, olvasás stb
Valamennyi, nem tudom hány százalék a telekinézis
Aztán elfoglal még pár százalék helyet a művészeti tudás és kézügyesség (mert ezt is lehet pro-ra fejleszteni)
Meg ilyen izék, az agy nagyon összetett, de tavaly is azon izéltem hogy mindenben bemondják hogy 10%
pl.:
Viasat 6-Simpson család(nem nézem, csak állítólagban mutatták a jelenetet)
Discovery-Állítólag
National Geographic
stb.
Sztem te elnézted a TV-ben vagy egy honlapon, vagy valaki nézte el a 10%-ot 100%-nak, és neked is 100-at mondott,vagy te nézted félre vhol hogy 100...
De mondom, linkelek 10oldalt is ahol leírják hogy 10%...
A SIMPSON CSALÁD?!
Az igen komoly forrás :D
Szoktam vitatkozni, de most nem látom értelmét, ez már nálam is kiverte a biztosítékot :)
Az, hogy agyunk 10%-át használjuk ki egy nagyon elterjedt ökörség. Oh, hogy millió+1 helyen hallod/olvasod? Igen, épp ezért NAGYON ELTERJEDT. Ettől függetlenül még ökörség.
Az agy minden egyes területe mutat aktivitást, minden résznek megvan a maga feladata. Kiemelkedő intelligencia, ilyen-olyan tehetség, stb. Ez sem nagyobb kihasználtság, csak komplexebb kapcsolat a neuronok között. Azt ugye egyikőtök sem gondolja, hogy van egy kis rész az agyunkon, ami a "kihasznált terület", a többi meg csak vegetáló trutymó? :D
Az, hogy az agyunk 10%-át használjuk ki minden bizonnyal egy félreértésből származik. Mert igen, az agyunk mintegy 10%-a van használatban, csak épp egy kis részt felejtenek el mindig hozzátenni: Hogy egy adott pillanatban. Sosincs az agyunk minden szegmense egyidejűleg használatban, a különböző feladatok elvégzése különböző területeket aktivizál, és bármelyik adott pillanatban ez megközelítőleg az agy 10%-át jelenti (persze átlagosan véve).
A telekinézis meg szintén egy érdekes ökörség, de hé! Ha létezik telekinézis, akkor válaszolja meg nekem valamelyik okos ezt: Honnan jön az energia, amivel megmozgatod a tárgyat? Honnan lesz a tárgynak mozgási energiája? Mert azért a fizika törvényeit gondolom nem akarjátok felülírni, energia nem jön létre, és nem is pusztul el, csupán átalakul. :D
Én olvastam róla egy magazinban,a térhajtómű és a szexrobotok mellett.Azt írták,hogy valami műszerrel ki lehet mutatni az energiát,ami kiárad az agyból,meg stb.AZ ÉN véleményem szerint sutaság,ellenben az agyas témában igencsak bizonytalan vagyok.
OFF!Akkor az iskolákban is ökörséget tanítanak.Múltkor felelt belőle a fiam.Ha az utolsónak van igaza,akkor adhatok egy jó nagy puszit Hoffmann Rózsika arcára.
Hülyékkel és szkeptikusokkal van tele a világ :D
Ott van például a Lucy nevű film :D
Sok tudós is megmondta: Agyunk 10% a van használatban, igaz hogy nem mindig csak egy részt használsz, hanem felváltva...
De éppen ez az! Azt tanulod meg hogy ne folyton csak felváltva használj kis darabokat, hanem nagyobb részt is kihasználj EGYSZERRE!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!