Létezik telekinézis?
#1 válaszoló kiváncsi lennék hol olvastad vagy kitől hallottad hogy az agyunk 100% át használjuk mert még a 30% sem érjük el én személy szerint hiszek ebben a telekinézisben
És ha nem hiszel? Akkor mivan
Miért kell kommentelned miértnem görgetsz tovább
És ugyan ez vonatkozik a többi nagyszájúra
#33 Szóval ha valaki nem ért egyet az igaznak vallott baromságoddal, az inkább maradjon csendben? De te előbányászol egy 3 éve halott kérdést hogy panaszkodj egy sort. Aha.
Bizonyíték, Lacikám, bizonyíték. Ha létezik telekinézis, hopp mutasd meg.
"kiváncsi lennék hol olvastad vagy kitől hallottad hogy az agyunk 100% át használjuk"
Mondjuk az összes műszerből, ami az agyi aktivitást méri, és a modern orvostudománytól, amely pontosan meg tudja mondani, hogy az agy mely területei milyen feladatot látnak el? Jah, de ez tudomány, hát az hazug, itt csak mendemondáknak hiszünk. Elfelejtetem, bocsi.
"én személy szerint hiszek ebben a telekinézisben"
Van aki Istenben hisz, van aki a reinkarnációban, van aki a szimulációs-elméletben. Ezek legalább olyan koncepciók, amik természetükből adódóan nem cáfolhatóak tudományos eszközökkel. A telekinézisre mi a mentség? Ha létezne iylen képesség, sőt, bárki meg tudná tanulni, akkor hogy nem hallott róla még senki? Talán az elmerendőrség lekapcsolja őket, mielőtt teljesen manifesztálódna a képességük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!