Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Létezik telekinézis?

Létezik telekinézis?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm egy zárt helyen egy kereket megmozgatott nagy koncentrációval és a kezében egy lángcsóvát csinált.A neten olvastam, hogy az ember agyának 7%-át használja, a többi a telekinézisre épül és ezt sok gyakorlással meglehet tanulni.koncentráció, hit, hogy sikerülni fog, és türelem, ez a 3dolog kell hozzá állítólag.És ez minden emberben megvan...értelmes véleményeket kérek
2011. aug. 9. 22:32
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Mutasd be
2016. jún. 26. 14:45
 32/34 anonim válasza:
Kérdező legyél szíves ne írjál ilyen kérdéseket. Ez egy szinten van azzal, hogy létezik-e Jézus, Allah, Mohamed ufók vagy mit tudja mi, de eddig egyikről sincs tudományos bizonyíték, de nyugodtan hihetsz benne(törvényes jogod, hogy abban hiszel amiben akarsz). Vannak akik hisznek benne és akik meg nem. Szíved döntése, hogy hiszel-e benne vagy sem. Én magam már 5-6 alkalommal használtam szupererőt csak az az egy nagy problémám van vele, hogy nem tudatosan hanem ösztönösen így megtanulni sem tudtam ezeket pedig néha nagyon jól jönnének ha tudatosan bírnám használni. Ha tanulni szeretnéd őket akkor jó dolog ha tudsz angolul (angol nyelvű oldalakon vannak a legjobb és legtöbb leírás ezekről). Remélem hasznos volt amit írtam. Meg másrészt a szkeptikusoknak írnám, hogy ki az a hülye aki csak úgy felfedi szuperképességeit? Nem csakhogy istentelennek tartanák ebben a judaista világban, lennének akik ki akarnák használni az ilyeneket, vagy megölni, vagy egyszerűen félnének tőle. Az ilyen "természetfeletti" dolgoktól az emberek többsége irtózik. De ha gyakorolsz ilyet és nem sikerül elsajátítanod az sem baj, legalább addig is fejlesztetted a koncentrációs képességedet.
2019. jún. 27. 12:25
 33/34 anonim válasza:

#1 válaszoló kiváncsi lennék hol olvastad vagy kitől hallottad hogy az agyunk 100% át használjuk mert még a 30% sem érjük el én személy szerint hiszek ebben a telekinézisben

És ha nem hiszel? Akkor mivan

Miért kell kommentelned miértnem görgetsz tovább

És ugyan ez vonatkozik a többi nagyszájúra

2022. jún. 23. 10:10
 34/34 anonim válasza:

#33 Szóval ha valaki nem ért egyet az igaznak vallott baromságoddal, az inkább maradjon csendben? De te előbányászol egy 3 éve halott kérdést hogy panaszkodj egy sort. Aha.

Bizonyíték, Lacikám, bizonyíték. Ha létezik telekinézis, hopp mutasd meg.

"kiváncsi lennék hol olvastad vagy kitől hallottad hogy az agyunk 100% át használjuk"

Mondjuk az összes műszerből, ami az agyi aktivitást méri, és a modern orvostudománytól, amely pontosan meg tudja mondani, hogy az agy mely területei milyen feladatot látnak el? Jah, de ez tudomány, hát az hazug, itt csak mendemondáknak hiszünk. Elfelejtetem, bocsi.

"én személy szerint hiszek ebben a telekinézisben"

Van aki Istenben hisz, van aki a reinkarnációban, van aki a szimulációs-elméletben. Ezek legalább olyan koncepciók, amik természetükből adódóan nem cáfolhatóak tudományos eszközökkel. A telekinézisre mi a mentség? Ha létezne iylen képesség, sőt, bárki meg tudná tanulni, akkor hogy nem hallott róla még senki? Talán az elmerendőrség lekapcsolja őket, mielőtt teljesen manifesztálódna a képességük?

2022. jún. 24. 06:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!