Elképesztö volt. Ki az akinek már megy a telekinézis?
Arról lenne szó,h voltam németországban és megismerkedtem egy sráccal aki bámulatos módon használja a telekinézis.Elképesztö,h mire képes a gyerek (17 éves).
Játékos könnyedséggel csinálja már gyerek kora óra.
A poharat a taltánál fogva felteszi a falra nah remélem értitek h hogy gondolom,és ott marad nagyon durva.Mindenki azthittem h odaragasztottaXD de mikor levette senki másnak nem sikerült utánna csinálni.
Elképesztöen nagy hite van.Sosem tanulta,maga fedezte fel h mire képes.
Szeretném én is teljesen elsajátitani.Tudna valaki esetleg segiteni?
CSak értelmes válaszokat lécci.
szervusz!
Ha a tlekiézist s a többi asonló képességre vagy kiváncsi olvasd el denning és philip a pszichikus erők használatáról c könyvet. Nekem sokat segített sok módszert és gyakorlatot is leír plusz ad egyfajta magyarázatot a forrrásukra is, amit azért személy szerint hiéányosnak érzek de kezésnek szerintem nem olyan rossz.
Bennem is ott szunnyad.Csak én nem fejlesztettem tovább, pedig nekem is gyerekkoromban és korai tinédzser éveimben fordult elő gyakrabban. Mostanában a stressz elnyomja, nem hagyom érvényesülni pedig tudom, hogy ha tanulnám akkor menne is.
A te barátod hogyan fejlesztette ilyen szintre??
kérdeőhőz:
sok sikert.
:)
ha írsz privátott és ha érdekel írok 2 azzal foglalkozó oldalt
:)
Ott van az Egely kerék pl..azon lehet gyakorolni fejleszteni, meg is tudod rendelni neten..itt a honlap
Miből gondolod, hogy ezt lehet tanulni?
A Srác sem tanulta...
Lehet, hogy nem is kell tanulni, csak meg kell tudni hogy kell használni..
Szerintem őt kellene kérdezned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!