Elképesztö volt. Ki az akinek már megy a telekinézis?
Arról lenne szó,h voltam németországban és megismerkedtem egy sráccal aki bámulatos módon használja a telekinézis.Elképesztö,h mire képes a gyerek (17 éves).
Játékos könnyedséggel csinálja már gyerek kora óra.
A poharat a taltánál fogva felteszi a falra nah remélem értitek h hogy gondolom,és ott marad nagyon durva.Mindenki azthittem h odaragasztottaXD de mikor levette senki másnak nem sikerült utánna csinálni.
Elképesztöen nagy hite van.Sosem tanulta,maga fedezte fel h mire képes.
Szeretném én is teljesen elsajátitani.Tudna valaki esetleg segiteni?
CSak értelmes válaszokat lécci.
Az egely kereket csak a meleg levegő hajtja azaz az a légmozgás amit a test hője megmozdít.
Az elszakadt izzószálat ha valaki a helyére rakja anélkül, hogy hozzáérne a villanykörtéhez, na az már valami!
ok elküldöm privátban.
nem írom le ide a topicban mert nem szeretném ha sok hülye menne az oldalra mert irni fogok olyan fórumot is ahol tudnak gyakorlatott és normális válaszok vannak.
Egyetértek a bűvésztrükkös hozzászólóval! Szerintem is csak trükk volt, hiszen ha nem lenne trükk, akkor ez az egész feldúlná a fizika szabályait. Márpedig a gravitáció mindenre érvényes, még a falra ragasztott poharakra is.
Ennek akkor lenne értelme, ha ezt más pohárral, és bármelyik falon meg tudná csinálni.
Egy dolgot ne felejtsünk el...a tudatunk megelőzi az általunk fizikainak nevezett világot, ami annyit jelent, hogy az ami megjelenik nekünk éppen az univerzumból, az bennünk van, az elméinkben(akárcsak álom idején)...tehát a világegyetem megjelenése mentális, így az elme az anyag, vagyis a fizikai törvények felett áll, így a megfelelő nagyságú hittel könnyedén lehet telekinetikus cselekedeteket végrehajtani. Ohh a mentális részét a dolognak nyugodtan lehet tesztelni...amire nem gondolsz épp, a számodra nem létezik az adott pillanatban, ugye alvás(nem álom) idején pedig nem gondolkozol, így számodra semmi sincs. :)
üdv és sok sikert mindenkinek
25/F
LastOne.Left
Én vagyok az előbbi előtt válaszoló!
Menj vissza a Német barátodhoz és mondd meg neki, hogy tegye meg ezt különböző poharakkal, különböző plafonon, tárgyakon! Ha megteszi akkor elismerésem, és felhagyom a szkeptikusságommal!
Megtudja tenni bármivel...Sajnos már nem tudok visszamenni hozzá.Nincs pénzem csak ugy kiruccani németországba,h tanuljak töle :(
Köszönöm szépen azoknak akik komolyan veszik és értelmes válaszokat adtak.
És bisztositok mindenkit,h nem bűvésztrükk volt.:)
én is jöhetek tanulni tőle?
van msn cime?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!