Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elképesztö volt. Ki az akinek...

Elképesztö volt. Ki az akinek már megy a telekinézis?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó,h voltam németországban és megismerkedtem egy sráccal aki bámulatos módon használja a telekinézis.Elképesztö,h mire képes a gyerek (17 éves).

Játékos könnyedséggel csinálja már gyerek kora óra.

A poharat a taltánál fogva felteszi a falra nah remélem értitek h hogy gondolom,és ott marad nagyon durva.Mindenki azthittem h odaragasztottaXD de mikor levette senki másnak nem sikerült utánna csinálni.

Elképesztöen nagy hite van.Sosem tanulta,maga fedezte fel h mire képes.

Szeretném én is teljesen elsajátitani.Tudna valaki esetleg segiteni?

CSak értelmes válaszokat lécci.

2010. okt. 21. 12:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

Az egely kereket csak a meleg levegő hajtja azaz az a légmozgás amit a test hője megmozdít.

Az elszakadt izzószálat ha valaki a helyére rakja anélkül, hogy hozzáérne a villanykörtéhez, na az már valami!

2010. okt. 21. 15:16
 12/34 anonim ***** válasza:
miért nem tanulod meg a német sráctól? Ő tudna a legjobban segíteni, érdemes lenne meghallgatni a mondandóját, és ha megmutatta, szerintem hajlana is rá, hogy segítsen.
2010. okt. 21. 15:22
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez biztos nem telekinézis volt, inkább bűvésztrükk.
2010. okt. 21. 15:23
 14/34 anonim ***** válasza:
57%

ok elküldöm privátban.

nem írom le ide a topicban mert nem szeretném ha sok hülye menne az oldalra mert irni fogok olyan fórumot is ahol tudnak gyakorlatott és normális válaszok vannak.

2010. okt. 21. 15:37
 15/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek a bűvésztrükkös hozzászólóval! Szerintem is csak trükk volt, hiszen ha nem lenne trükk, akkor ez az egész feldúlná a fizika szabályait. Márpedig a gravitáció mindenre érvényes, még a falra ragasztott poharakra is.

Ennek akkor lenne értelme, ha ezt más pohárral, és bármelyik falon meg tudná csinálni.

2010. okt. 21. 20:03
 16/34 anonim ***** válasza:
41%

Egy dolgot ne felejtsünk el...a tudatunk megelőzi az általunk fizikainak nevezett világot, ami annyit jelent, hogy az ami megjelenik nekünk éppen az univerzumból, az bennünk van, az elméinkben(akárcsak álom idején)...tehát a világegyetem megjelenése mentális, így az elme az anyag, vagyis a fizikai törvények felett áll, így a megfelelő nagyságú hittel könnyedén lehet telekinetikus cselekedeteket végrehajtani. Ohh a mentális részét a dolognak nyugodtan lehet tesztelni...amire nem gondolsz épp, a számodra nem létezik az adott pillanatban, ugye alvás(nem álom) idején pedig nem gondolkozol, így számodra semmi sincs. :)

üdv és sok sikert mindenkinek

25/F

LastOne.Left

2010. okt. 21. 20:30
 17/34 anonim ***** válasza:

Én vagyok az előbbi előtt válaszoló!

Menj vissza a Német barátodhoz és mondd meg neki, hogy tegye meg ezt különböző poharakkal, különböző plafonon, tárgyakon! Ha megteszi akkor elismerésem, és felhagyom a szkeptikusságommal!

2010. okt. 21. 20:34
 18/34 A kérdező kommentje:

Megtudja tenni bármivel...Sajnos már nem tudok visszamenni hozzá.Nincs pénzem csak ugy kiruccani németországba,h tanuljak töle :(

Köszönöm szépen azoknak akik komolyan veszik és értelmes válaszokat adtak.

És bisztositok mindenkit,h nem bűvésztrükk volt.:)

2010. okt. 22. 09:50
 19/34 anonim ***** válasza:

én is jöhetek tanulni tőle?

van msn cime?

2010. okt. 22. 15:16
 20/34 anonim ***** válasza:
az elméletet elkezdeni akár e-mailben is lehet :) ne add fel csak azért, mert most nem tudsz kimenni hozzá.
2010. okt. 22. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!