Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elképesztö volt. Ki az akinek...

Elképesztö volt. Ki az akinek már megy a telekinézis?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó,h voltam németországban és megismerkedtem egy sráccal aki bámulatos módon használja a telekinézis.Elképesztö,h mire képes a gyerek (17 éves).

Játékos könnyedséggel csinálja már gyerek kora óra.

A poharat a taltánál fogva felteszi a falra nah remélem értitek h hogy gondolom,és ott marad nagyon durva.Mindenki azthittem h odaragasztottaXD de mikor levette senki másnak nem sikerült utánna csinálni.

Elképesztöen nagy hite van.Sosem tanulta,maga fedezte fel h mire képes.

Szeretném én is teljesen elsajátitani.Tudna valaki esetleg segiteni?

CSak értelmes válaszokat lécci.

2010. okt. 21. 12:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
83%

Én értek a telekinézishez és bizony meg lehet tanulni! Én 3 éve tudom hasznalni a telekinézis de szinte senki sem hisz nekem, amíg meg nem latjak! Bar nem mindenkinek merem megmutatni... Otthon is megtanulhatod de hatalmas koncentració kell hozza és rengeteg idő!! És nem rögtön nekiugrani kell egyből.

-tegyél valami nagyon könnyü dolgot (pl: kis papírgalacsint) magad elé és hatarold be jól, hogy hol van.

-Aztan hunyd be a szemed és próbald "megkeresni" a targyat. Nagyon nehéz leírni de próbald rakoncentralni a targyra, érezd. Ezt gyakorold adig amíg szinte nehézség nélkül meg tudod "talani".

-Most próbalj a targyat körülvévő teret koncentralni, ne csak magara a targyra. Itt is vard meg amíg barmikor, szinte nehézség nélkül meg tudod csinalni.

-Aztan próbald a targyat és az őt körülvevő teret EGYSZERRE mozgatni!

Kitartassal te is meg fogsz lepődni az eredményeken! Ehez sok türelem kell!

2010. nov. 8. 18:19
 22/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat:D

Föleg az utolsónak:D

2010. nov. 8. 19:51
 23/34 anonim válasza:

Kedves utolsó előtti nekem is meg tudnád mutatni, hogy meg tudod csinálni?

Csak kis tárgyakat tudsz így mozgatni?

2010. nov. 19. 15:01
 24/34 anonim ***** válasza:
aha
2010. nov. 19. 17:51
 25/34 A Csöbárd ***** válasza:
0%
Németek, azt hiszik hogy ők mindenhez értenek. Pedig csupán egyetlen egy dologhoz értenek igazán: virslikészítés, hózentróger viselés, kruplisaláta evés no meg a tuba. nem kellene annyi meztelen nős újságot olvasnod akkor talán neked is menne a tekelinézis. Bár már az is elég nagy baj hogy tiroliakkal cimborálsz. Pohár ragasztgatás! Na ilyen is csak egy németnek jut eszébe! Micsoda hülyeség!
2010. nov. 20. 13:59
 26/34 anonim ***** válasza:
valameik válaszoló küldjön már e-mailt hogyan sajátitsam el en is a telekinetist!
2010. nov. 20. 20:30
 27/34 Pepebaba ***** válasza:
Engem is érdekelne!!! Ha nem írná ki a privit: rozikahbaba@gmail.com vagy srszotyi@gmail.com vagy siflisrozi@gmail.com :DDD
2011. jún. 22. 15:29
 28/34 anonim ***** válasza:
nekem is sikerült muhahaha..egyik este kb egy hónap gyakorlás után, lehet még annyi sem volt..és azt az érzést átélni, na azt nem tudjátok milyen jó:D
2012. jún. 3. 18:09
 29/34 anonim ***** válasza:
nekem is sikerült! (random internet troll)
2012. jún. 3. 21:54
 30/34 anonim ***** válasza:
Ha valaki, az általam ellenőrzött, előkészített terepen, az általam kiválasztott tárgyat, pusztán a gondolatával megmozdítja, azonnal 1 000 000 .-Ft kp boldog tulajdonosa lesz! Valaki? Senki? Gondoltam...
2012. aug. 23. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!