Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Én gondolom hogy van telekinéz...

Én gondolom hogy van telekinézis, és nagyon elsajátítanám, valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 17:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:

..én is gondolom hogy van, akad pár ellenőrzött kisérlet amik ezt látszanak igazolni, de rendszerint kis ráhatásokrol van szó, és abban sem vagyok biztos hogy akik végezték objektiv módon jártak el.

a videók valószinűleg hamissak, és nem elsajátitható technikárol van szó hanem valamilyen bioelektromos impulzusokrol amik hatással lehetnek a környezetünkre

2012. febr. 5. 12:54
 22/78 Shai-Hulud ***** válasza:
92%

Még SOHA SENKINEK nem sikerült ellenőrzött körülmények között bemutatni telekinézist. (Videón azt mutatnak amit csak akarnak, az NEM hiteles.)

Ha sikerült volna csak egyszer is valami hasonló jelenséget produkálni, már régen tele lenne vele a sajtó. Hiszen egyik tudós se hagyná ki a lehetőséget, hogy egy ilyen dolog felfedezőjeként jegyezzék.

Érdekes, hogy az efféle kísérletek rendre mindig valahogy "éppen nem sikerülnek", amint valaki ellenőrizni, mérni akarja azokat. Mindig csak élménybeszámolókból értesülünk sikeres telekinézisről, azaz csak hallunk olyan emberekről, akinek ez sikerült...

Pedro

2012. febr. 5. 13:04
 23/78 A kérdező kommentje:

És erről mi a véleményetek? ezzel még gondolom akkoribban a sajtó is foglalkozott..

http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU

2012. febr. 5. 14:45
 24/78 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy létezik telekinézis. Miből gondolod, hogy tanítható/tanulható? Mire akarod használni azon kívül, hogy felvágsz vele a haverok előtt? (ehhez ugye egy ügyes csalás is elég)
2012. febr. 5. 15:27
 25/78 A kérdező kommentje:
Nem felvágás szempontjából, nem vagyok olyan tipus!!! Csak nagyon szeretném "megtanulni, vagy valami ilyesmi!!!! :)
2012. febr. 5. 15:36
 26/78 anonim ***** válasza:
na csináltam egy pszi kereket olyan szépen pörög a radiátoron hogy csak na, :D
2012. febr. 5. 15:37
 27/78 anonim ***** válasza:

A parapszichológiában a telekinézist két részre osztják. Makro pk és mikro pk. A makro pk a tárgymozgatás stb. erre konkrétan semmi bizonyiték nincs. A mikro pk pedig a véletlenszerü folyamatokra van hatással, erre van némi bizonyíték, de nem perdöntő. Érdemes ezeknek utánna nézni, a tévhitekkel ellentétben tudományosan is vizsgálnak egyes parajelenségeket pl. prekogníció, telepátia, mikro pk stb. Némelyik egyetemen erre külön laborok is vannak. Itthon is akadnak akik ezzekkel foglalkoznak pl. Vassy Zoltán, Paulinyi, Matyi Csongor stb. A mikro pk-s kísérletekben az az érdekes, hogy habár nem mindig mutatható ki a pszi-hatás, azonban a kísérlet eredményei nagyban függ az egyének pillanatnyi lelki állapotától.

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. febr. 5. 15:48
 28/78 anonim ***** válasza:

előző ezt kerestem de megelőztél

Pedro az ilyesfajta kategorikus elutasitás ,naivitás és nem szkeptius gondolkodásmós ,igy még egy javasasszony is legyőz egy vitában.

Különben gondolj a kvantumfizikára teljesen abszurd elven működik, és rengeteg eszközt kellett felfedezni hogy egyáltalán rájöjjünk ezeknek a gerjesztett részecskéknek a létezésére..

2012. febr. 5. 15:58
 29/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásotokat, meg a linkeket!! =)
2012. febr. 5. 16:02
 30/78 anonim ***** válasza:

"az ilyesfajta kategorikus elutasitás ,naivitás és nem szkeptius gondolkodásmós"

Ebben van némi igazság, még a szkeptikus társaság is hajlandó "foglalkozni" a tudományos parapszichológiával, pedig ők aztán mindent elutasítanak aminek köze van az ezotériához, bár gondolom vannak fenntartásaik, nem is kicsi :D

[link]

2012. febr. 5. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!