Én gondolom hogy van telekinézis, és nagyon elsajátítanám, valaki segítene nekem?
Senki sem fog megtanítani, mivel telekinézis nem létezik.
Ha most azt reagálnád, hogy ha nem hiszek ilyesmiben miért járok ide:
Azért, hogy az eltévelyedetteket visszafordítsam az ész és valóság útjára.
Szerintem HA létezik, akkor a holografikus univerzum elmélet ( http://www.youtube.com/watch?v=ZAg1ZruaHWI ) lehet rá a magyarázat.
Ha ez így van, lényegében "csak" annyit kell tenned mint a mátrixban Neo-nak. Fel kell ismerned, hogy nem a kanál hajlik, hanem te magad :D
Pusztán energetikai szempontból nézve is lehetetlenség a telekinézis. A gondolat önmaga nem rendelkezik energiával, márpedig ha meggondolod, egy tárgy felemelése, arrébb mozdítása komoly energiát igényel - ezt az energiát egyszerűen nincs honnan előteremteni. Így hát a telekinézis ellentmond a termodinamika I. főtételének, miszerint energia nem keletkezhet és nem semmisülhet meg - tehát a telekinézis FIZIKAI LEHETETLENSÉG.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!