Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák miért esznek halat...

Vegák miért esznek halat mikor az is állat?

Figyelt kérdés
2015. szept. 7. 17:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

"Jótékonykodásból senki nem fog hónapokig-évekig nevelgetni olyan állatot, ami csak a pénzt viszi, de semmi hasznot nem hoz."

Kutya? Macska? Ló? Aranyhörcsög? Akármi hobbiállat mond valamit?

Tehén, kecske a tejéért? Birka a gyapjáért? Csirke a tojásért?

Elég szűk látókörű vagy, ha szerinted az állat egyetlen haszna a hús.

2015. szept. 16. 21:20
 52/69 anonim válasza:
100%
Egyik vega sem eszik húst. Aki mégis, az nem az:D
2015. okt. 10. 12:44
 53/69 anonim ***** válasza:
0%

több vegán ismerősöm van akik mondják, ők nem ölnek élőlényt. Szoktam tőlük kérdezni, mekkora az az élőlény, amit már nem ölnek meg? Szúnyog, egér, katica, macska, légy, hangyák a szobában, poratkák?

Csak néznek bambán

2015. dec. 5. 18:51
 54/69 anonim ***** válasza:
42%

ma 18:51

Én magam pl semmilyen állatot nem ölök meg szánt szándékkal. Nyilván néha véletlenül eltaposok bogarakat, meg agyonütök reflexből pár szúnyogot, de azokat is inkább elhessegetem csak.

2015. dec. 5. 19:07
 55/69 anonim ***** válasza:
47%

53-as kétlem, hogy neked egy fia vegán ismerősöd is van.

Mert az ugye annyira elterjedt...

Amúgy mi van, kutya, macska hogy kerül a bogarak mellé?

S képzeld, én se bántom a pókot, stb, csak kitessékelem.

Jaj, raktam a cicára bolhairtót, szegény bolhák, megöltem őket, miért nem hagytam a cicát vakarózni.

2015. dec. 5. 20:32
 56/69 anonim ***** válasza:
47%

Akarom mondani, macska hogy kerül a bogarak (amiket totál véletlenül is megölhetsz) mellé???

Egy cicát kissé nehezebb megölni, nemhogy egy vegán, normális ember se tesz ilyet.

2015. dec. 5. 20:34
 57/69 anonim ***** válasza:

T.54-es 55-ös én még nem láttam embert elhessegetni a szúnyogot, de biztos létezik ilyen. A macska erős volt, de, hol a határ, a szúnyogra rácsapunk, a csótányt kivisszük a ház elé?

Tavaly ősszel kinyitottam a bejárati ajtót /családi ház/ mellettem egy egér beszaladt.

Megpróbáltam méreggel, nem jött össze, és nem sokára heten voltak, azért tudom, mert négy hagyományos egérfogóval elkaptam őket.

Ti gondolom kikísértétek volna őket a télbe, vagy valami állat menhelyre.

Vajon a patkány elpusztítható-e?

Néha azon gondolkodom tüntetni megyek: A vírusok is élőlények ne pusztítsuk el őket!

2015. dec. 20. 09:53
 58/69 anonim ***** válasza:

Egér érdekes módon egyszer se jött, cica van...

De előtte se.

Nincs itt nekik érdekes, nem jönnek.

S igen, megpróbálnám kitessékelni, a cica által behurcolt gilisztákat is kimenekítem.

A cica elég csalódott :)

2015. dec. 20. 10:40
 59/69 anonim ***** válasza:

ma 09:53

Hát pedig nem fogom magam ütni, hogy agyoncsapjak egy szúnyogot, egyszerűbb lesöpörni a bőrömről. Viszont van, hogy odakapok és leütöm. Nálam ez a határ: ami megcsíp, megharap, azt hirtelen reflexből lehet, hogy megütöm (nyilván nem arra gondolok, mikor a macskám játékból vadászik a kezemre)

A pókokat nem rakom ki, jó helyt vannak azok a szobámban. A nagy ronda bogarakat elkapom és kiteszem az ablakon. Miért kéne megölnöm csak azért, mert szerintem csúnya? A darázsnak kinyitom az ablakot aztán elrohanok a közeléből :D Egér, patkány nem probléma, van 4 macskám.

Egyéb kérdés?

2015. dec. 20. 11:56
 60/69 anonim ***** válasza:
Röviden, soha nem megyek oda semmilyen állathoz azzal a gondolattal, hogy na ezt most jól megölöm.
2015. dec. 20. 11:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!