Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus anyukák adtok a...

Vegetáriánus anyukák adtok a gyerekeiteknek húst?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 04:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:

"Egy csomó növény megszépül, ha letépkedik a leveleit."

Emberisten szemében megszépül. A növény meg a túlélésért küzd, a friss hajtás meg mindig mutatósabb - az ember szemében.

2011. márc. 19. 11:22
 52/76 anonim ***** válasza:
Ha a növénynek letéped a leveleit, képes megújulni, és teljes életet élni. Ha az állatnak levágod a lábait, nyomorék lesz.
2011. márc. 19. 20:07
 53/76 anonim ***** válasza:

gpotter!

Az ironikus emberisten kifejezésed vajon kire passzol jobban? Egy biokertészre, vagy mondjuk a sertésgettó igazgatójára?

2011. márc. 19. 21:11
 54/76 anonim ***** válasza:
100%
A növénynek nincsen központi idegrendszere, amit ha egy embernél kiiktatunk pl. injekció segítségével, vagy a vérkeringés elszorításával,a fájdalomérzet automatikusan megszűnik, onnantól kezdve össze-vissza szabdalhatjuk, farigcsálhatjuk az idegrendszertől "elkülönített" testrészt, a gazdája semmit sem fog érezni belőle. A fájdalom megtapasztalásához -ill. produkálásához- agyra van szükség, amivel a növények nem rendelkeznek.
2011. márc. 19. 21:39
 55/76 anonim ***** válasza:
61%

gyermek koromban vega voltam aztán vas hiányban majdnem meghaltam:)

szépen fokozatosan vissza KELLETT szoknom a húsokra.. Lehet még most sem eszek meg mindent, de örülök neki..

Akik azért vegetáriánusok mert sajnálják az állatot ahogy az meghal, akkor azoknak mondanám hogy a mai világban szerintem összetehetnék a kezüket hogy lenne arra pénzük hogy vegyenek maguknak húst:DD

Van egy babám és kap husit.. inkább a cukrot meg csokit mellőzöm nála, bár azt sem tiltom.. de ha belegondolunk a SAJÁT elveinket nem erőltethetjük még a gyerekünkre sem. és hiába mondja itt a sok okos vega hogy majd felnőtt korában eldönti, mert ha úgy nevelik hogy életében nem evett addig húst, kötve hiszem hogy felnőtt korában enne..

bele lesz nevelve a gyerkőcbe hogy a hús rossz.. és ne adj isten egyszer neki is fellép valami vas vagy fehérje hiány, akkor tessék tükörbe nézni és szembe köpni magát kedves vegetáriánus szülőpár, mondván szegény kucu meghal hogy én jókat egyek:( megéri ezért kockáztatni a gyermekem fejlődését, későbbi táplálkozási szokásait vagy bármit:D

bár ezeket is csak akkor fogja fel valaki amikor már megvan a baj .

sajnos..

ez a vallási dolgokra nem vonatkozik, az se teljesen normális de elfogadhatóbb mint ez a "sajnálom az állatokat" dolog.. ha van egy virágod és kirohad akkor magadra hívod a rendőröket, hogy te gyilkos vagy?:DD

ámen.

és undorodsz a hústól? hogy ha a gyereked beteg lesz, márpedig olyan nincs hogy ne legyen soha semmi baja:D akkor ha elhányja magát betegségében azt mondod neki, hogy sajnálom én ezt nem takarítom fel, takarítsd össze aztán majd elmehetünk orvoshoz.

szép kis gondolkodás, és ne mondja senki hogy semmi köze a kettőnek, mert akkor fejbe lövöm magam:D

igenis van ! mert arról van szó hogy mi az undorító.. és ha a hányást tartjuk annak, azt is eltakarítjuk.. vagy a kutyapiszkot vagy bármit..

és ha valaki nem bírja a vért és nőnek születik?:D az mit csináljon akkor? vérezzen össze mindent aztán ájuljon el 5 napra amíg elmúlik, és várja meg hogy valaki eltüntesse a vér nyomait is?

hihetetlen már..

jöhet a lepontozás

2011. márc. 26. 14:58
 56/76 anonim ***** válasza:
100%

Nem lett volna vashiányod, ha odafigyelsz a helyes étkezésre.

Az, hogy lusta voltál, nem a vegaság hibája, hanem a tied, csak úgy szólok.

2011. márc. 26. 17:34
 57/76 anonim ***** válasza:

odafigyeltem...

mégis kialakult

2011. márc. 30. 14:21
 58/76 anonim válasza:
50%

Egy vega anyuka ismerősöm is elég körültekintően járt el, mégis beteg lett a gyerek.

Én sztem vega vagyok de a gyerekeim étrendje változatlan, ugy főzök nekik mintha én nekem semmi bajom nem lenne ahussal. Muszáj, hisz ők még igénylik.

2011. ápr. 7. 15:25
 59/76 anonim ***** válasza:
#13 A növény az nem élőlény te majom?
2013. febr. 15. 08:10
 60/76 anonim ***** válasza:
2013. febr. 15. 08:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!