Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus anyukák adtok a...

Vegetáriánus anyukák adtok a gyerekeiteknek húst?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 04:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/76 anonim ***** válasza:
66%

Aki itt azt irta,hogy hulyeseg a vegetarianus eletmod az nezzen utana mit adnak az allatoknak enni.A baromfit 3 het mulva levagjak,kerdezze meg attol aki udvarban neveli a baromfit mennyi ido alatt no meg?a Braziliabol importalt allatok akik a hosszu hajouton meg vizet se latnak nemhogy ennivalot csak hormoninjekciokat,vagy az uj orulet,hogy a lazacot beszinezik mert mar oket sem a tengerbol halasszak ugyanis alig van beloluk.A mediterran tenger mennyire szennyezett,es meg az eszaki tenger halallomanyanak 40%-a is rakos.

Olvasgatni kell a tudatosvasarlo oldalon vagy kulfoldi oldalakon PETA peldaul leirja,hogy siman lehet a gyerek vegetarianus.baja a hustol lesz nem mastol,mint a spanyol sportolo akinek drogot talaltak a vereben es kiderult,hogy a husevestol volt.stb,stb

Magyarorszagon meg gyerekcipoben jar ez az egesz,azonkivul kicsit nyitottabnak befogadobnak kellene lenni.En gyerekkorom ota sulyos vashianyban szenvedtem,a korhazban 3 honap nem volt eleg,hogy feltornasszak a normal szintre,azt mondta egyek veres hust.3 eve vagyok vegetarianus es megszunt a vashianyom teljes mertekben,es nem voltam beteg.infulenzaq johet-mehet.A hetekben is 3-an voltak nagyon betegek a kozvetlen kornyezetembe es nem

ragadt ram.Szoval hust nem kap a gyerek,miert kapna? Mi is van benne?

2011. márc. 10. 14:35
 22/76 anonim ***** válasza:
71%
Vajon mi a fenéért lett gumós a zápfogunk...?
2011. márc. 10. 17:24
 23/76 anonim ***** válasza:
31%
Mert az őseink sok zöldséget, gyümölcsöt, gumókat, gyökereket és magokat rágcsáltak.
2011. márc. 10. 20:52
 24/76 anonim válasza:
67%

ez a baj a mai emberekkel... bezzeg régen mi volt? azt ettek amit találtak, örültek a húsnak és a zöldségeknek/gyümölcsöknek is. A mai ember túl finnyás lett... sok vega(nem általánosítva) mindenféle vitaminokat és táplálékkiegészítőkkel pótolja azokat a dolgokat, amikhez a húsból jutna hozzá... nem értem a lényegét, na mindegy

hogy ne offoljak ennyit: mindenképp adj neki húst, majd ha elég idős lesz szépen eldönti magának, hogy mi a jó neki. Van olyan ember, aki belehalna, hogyha nem ehetne húst, van aki belehalna ha húst enne(képletesen értem), nem vagyunk egyformák. nem tudhatod, hogy a gyerekednek melyik a jó... Majd ő szépen rá jön, ha elég érett lesz hozzá

2011. márc. 10. 21:47
 25/76 anonim ***** válasza:
75%
20:52-nek: a gumós mindenevő zápfog. Az őseink nem ettek húst?
2011. márc. 10. 22:18
 26/76 anonim ***** válasza:
78%

Vajon honnan szedték az emberek, hogy a vegák táplálékkiegészítőket szednek? Én egyet sem ismerek, aki szedne.

Ha belegondolunk, elég illogikus is, hiszen lényegesen több vitaminhoz, ásványi anyaghoz jutnak a növényekből.

2011. márc. 10. 22:23
 27/76 anonim ***** válasza:
82%
Jónéhány ismeretterjesztő filmben láttam már, hogy az emberi agy akkor kezdett jelentős fejlődésnek indulni, amikor az ősember húst kezdett el fogyasztani. A jelenlegi kutatások is azt támasztják alá, hogy a gyermekek szervezetének az egészséges fejlődéséhez szüksége van azokra a fehérjékre, amelyeket csak a hús tartalmaz. Persze önjelölt istenek mindig vannak. Aztán ha a gyerek tanulási nehézségekkel "küzd", akor a tanárokkal és a tananyaggal van baj.
2011. márc. 11. 09:00
 28/76 anonim ***** válasza:

Az ősemberek táplálkozását egyáltalán nem a hús jellemezte!

[link]

A gumós zápfog az ember esetében ennek következtében alakult ki.Vagy szerintetek a zöldséget, gyümölcsöt nem is kell megrágni? Ha megfigyeljük, az állatvilágban pont a húst nem szokás nagyon foggal megdolgozni(nem is igazán lehet - azt tépni kell és a falatot egészben lenyelni).

2011. márc. 11. 09:43
 29/76 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én egy vegetáriánus anyuka mindenevő anyukája vagyok. A lányom nem ad húst az unokámnak, mert szerinte méreg. Miközben gyerekként imádta a rántott húst. Semmi komoly gondja nem volt az egészségével soha. A férje vegetáriánus aki belenevelte, hogy a hús egészségtelen. Az én Édesapám aki a szántásban dolgozott reggeltől napestig, szalonnával lakott jól reggelente, hogy bírja a nehéz fizikai munkát. 89évesen hagyott itt minket. Nagyon rosszul esett,hogy rossz anyának,mamának titulált a lányom, mikor a kis unokám eldicsekedett neki milyen finomat evett nálam.
2011. márc. 11. 09:47
 30/76 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs megtiltva a gyereknek a hús, a nagyinak sem, hogy kínálja, mégsem tudna egy falatot sem megetetni vele.
2011. márc. 11. 09:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!