Vegetáriánus anyukák adtok a gyerekeiteknek húst?
Aki itt azt irta,hogy hulyeseg a vegetarianus eletmod az nezzen utana mit adnak az allatoknak enni.A baromfit 3 het mulva levagjak,kerdezze meg attol aki udvarban neveli a baromfit mennyi ido alatt no meg?a Braziliabol importalt allatok akik a hosszu hajouton meg vizet se latnak nemhogy ennivalot csak hormoninjekciokat,vagy az uj orulet,hogy a lazacot beszinezik mert mar oket sem a tengerbol halasszak ugyanis alig van beloluk.A mediterran tenger mennyire szennyezett,es meg az eszaki tenger halallomanyanak 40%-a is rakos.
Olvasgatni kell a tudatosvasarlo oldalon vagy kulfoldi oldalakon PETA peldaul leirja,hogy siman lehet a gyerek vegetarianus.baja a hustol lesz nem mastol,mint a spanyol sportolo akinek drogot talaltak a vereben es kiderult,hogy a husevestol volt.stb,stb
Magyarorszagon meg gyerekcipoben jar ez az egesz,azonkivul kicsit nyitottabnak befogadobnak kellene lenni.En gyerekkorom ota sulyos vashianyban szenvedtem,a korhazban 3 honap nem volt eleg,hogy feltornasszak a normal szintre,azt mondta egyek veres hust.3 eve vagyok vegetarianus es megszunt a vashianyom teljes mertekben,es nem voltam beteg.infulenzaq johet-mehet.A hetekben is 3-an voltak nagyon betegek a kozvetlen kornyezetembe es nem
ragadt ram.Szoval hust nem kap a gyerek,miert kapna? Mi is van benne?
ez a baj a mai emberekkel... bezzeg régen mi volt? azt ettek amit találtak, örültek a húsnak és a zöldségeknek/gyümölcsöknek is. A mai ember túl finnyás lett... sok vega(nem általánosítva) mindenféle vitaminokat és táplálékkiegészítőkkel pótolja azokat a dolgokat, amikhez a húsból jutna hozzá... nem értem a lényegét, na mindegy
hogy ne offoljak ennyit: mindenképp adj neki húst, majd ha elég idős lesz szépen eldönti magának, hogy mi a jó neki. Van olyan ember, aki belehalna, hogyha nem ehetne húst, van aki belehalna ha húst enne(képletesen értem), nem vagyunk egyformák. nem tudhatod, hogy a gyerekednek melyik a jó... Majd ő szépen rá jön, ha elég érett lesz hozzá
Vajon honnan szedték az emberek, hogy a vegák táplálékkiegészítőket szednek? Én egyet sem ismerek, aki szedne.
Ha belegondolunk, elég illogikus is, hiszen lényegesen több vitaminhoz, ásványi anyaghoz jutnak a növényekből.
Az ősemberek táplálkozását egyáltalán nem a hús jellemezte!
A gumós zápfog az ember esetében ennek következtében alakult ki.Vagy szerintetek a zöldséget, gyümölcsöt nem is kell megrágni? Ha megfigyeljük, az állatvilágban pont a húst nem szokás nagyon foggal megdolgozni(nem is igazán lehet - azt tépni kell és a falatot egészben lenyelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!