Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegetáriánus anyukák adtok a...

Vegetáriánus anyukák adtok a gyerekeiteknek húst?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 04:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
65%
Ha érdekli a gyerek egészsége,akkor igen.
2011. márc. 7. 06:53
 2/76 anonim válasza:
94%
én 14 éve vega vagyok,undor váltotta ki, nem bírtam sosem megenni, tehát valójában nem azért vagyok vega,mert úgy töntöttem,hogy az leszek. még nincs gyerekem, de ha lesz akkor biztosan adni fogok neki húst,és majd az ő szerevezte eldönti később,hogy szüksége van e rá,vagy sem. sosem fogok neki a 'hús ellen ' beszélni.. én egészséges vagyok teljesen, de nem vállalom a kockázatot ,hogy a gyerekem miattam később amiatt szenvedjen,mert én úgy döntöttem, hogy vega lesz ..
2011. márc. 7. 07:15
 3/76 anonim ***** válasza:
59%
Igen! A gyereknek szüksége van rá. Majd később eldönti, hogy egyen-e húst vagy ne.
2011. márc. 7. 09:10
 4/76 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon sok vega család ismerősöm van, ahol a gyerekek nem esznek húst és semmi bajuk. egy dolog van, ami fontos: nagyon körültekintően kell összeállítani az étrendjüket. Mi eszünk húst, de csak egy héten egyszer, max. kétszer. A feldolgozott húskészítményeket próbáljuk kiiktatni, de így is elég macerás a dolog, főként az uzsonnák ügye. Két iskolás gyerekem van.
2011. márc. 7. 09:22
 5/76 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vagyok vega, de olvastam erről egy cikket, abban egy vega orvos nyilatkozott, hogy ő maga is ad húst a gyerekeinek.
2011. márc. 7. 09:28
 6/76 anonim ***** válasza:
30%
Nekem nincs gyerekem, de ha lesz azt fogja enni amit én, mivel a párom egész nap dolgozik neki nem készítek semmit (ugyse eszi meg), így csak magamnak főzök és ha lesz gyerek nem fogok neki külön húst sütögetni, sajnos nembírja a gyomrom, ránézni sem bírok, nemhogy hozzáérni vagy megsütni. De ha megyünk majd anyámhoz vagy nagyanyámhoz (egy faluban élünk) ott ehet húst ha akar, tiltani nem fogom!
2011. márc. 7. 11:14
 7/76 anonim ***** válasza:
33%
Én sem fogok húst adni a gyerekemnek, ha lesz, viszont körültekintően fogok ügyelni rá, hogy minden szükséges anyaghoz hozzájusson (pontosan tudom, mi miben található meg a legnagyobb mennyiségekben). Mivel lakto-ovo vegetáriánus vagyok, tejtermékekkel együtt ez nem túl bonyolult amúgy sem. Nem fogom megtiltani, hogy húst egyen, vendégségben, nagymamánál, akárhol ehet felőlem, de nincs az az isten, ami engem rábír arra, hogy hozzányúljak még 1x húshoz életemben. 22/N, gyerekkorom óta vagyok vega.
2011. márc. 7. 16:31
 8/76 anonim válasza:
35%

Sajnos a vegetarianizmus napjaink egyik legnagyobb baromsága, és az összes vega szülő aki nem ad a gyerekének enni, annak egészségét veszélyezteti. Igen, tudom, hogy a zöldségekben is van fehérje, de sajnos a növényi fehérjék aminosav profilja nem egyezik meg a húsokéval, és ezek a fehérjék pedig NÉLKÜLÖZHETETLENEK a gyermekek egészséges fejlődéséhez, főleg ha sportolnak, de alapból is.A tejtermékeket kéne inkább hanyagolni, főleg a tejet, vagyis inkább a tejnek nevezett fehér löttyöt amit a boltban kapni, kevés ártalmasabb dolog van nála.

Marivs

2011. márc. 7. 17:25
 9/76 anonim ***** válasza:
84%
Adnék, de nem eszik meg.
2011. márc. 7. 23:00
 10/76 anonim ***** válasza:

Marivsnak

Igazad van, mint írtam, mi hétvégén eszünk húst, hét közben nem. Kerüljük a tejet és a feldolgozott húskészítményeket! Sajtot, túrót eszünk.

2011. márc. 8. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!