Lányok ti tudtok főzni, és ha igen akkor mit csináltok a legfinomabban?
1-2 ételt el tudok készíteni, de azt mondani, hogy tudok főzni az erős túlzás lenne. Nem tudok főzni.
Nem tudom mi az amit én készítek és a legfinomabb. Szerintem mindegyiknél találni jobbat.
29 éves vagyok, nagyon rég főzök. Tudok is és szeretek is. A visszajelzések eddig pozitívak voltak.
Igyekszem minden ételt a legfinomabbra készíteni és szépen tálalni. Igazi legesleg nincs, csak épp aktuális kedvencek.
én szeretek főzni, mostanság leggyakrabban én főzök itthon. nem dicsérem magamat, hogy így - meg úgy tudok főzni, eddig még nem volt rám panasz :D
-sült krumpli, rakott krumpli, töltött paprika, krumpli püre, borsó főzelék... - néhány példa... lazannyát szeretném hamarosan kipróbálni, még soha nem csináltam. :D
legjobban süteményeket szeretem elkészíteni, arra sem volt még eddig panasz :D :) :)
20/L
3.vagyok
nem tart sok időbe, főleg, ha akarod is! :) mondjuk érdemes a neten keresni kezdetbn vakami egyszerűbb receptet :)
A töltött paprika sem nehéz, de még könnyebb, ha a paprikát nem töltöd meg vele:
- darált húshoz: só, őrölt bors, kb. egyharmad résznyi mosott nyers rizs. Az egészet egy nyers tojással összegyúrod. Kis takaros gombócokat formázol belőle, és felteszed annyi vízbe, ami kb. a gombócok feléig ér. A vízbe sót, egy kis ételízesítőt + a felszeletelt zöldpaprikát is tegyél. Majd a gombócokat időnként forgasd át, hogy minden oldalról egyformán főjjenek. Akkor lesz kész, amikor a benne levő rizs is puha.
Közben egy külön edényben kevés rántást felengedsz, a paradicsom pürét belekavarod, pici sót, ízlés szerint cukrot. Majd ezt szeded a tányérra, a gombócok mellé.
Nem nehéz, fogj hozzá bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!