Amikor piskótaalapot csináltok tortához, akkor kristálycukrot vagy porcukrot használtok?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb? Mit mutatnak a tapasztalatok?2016. márc. 17. 23:01
1/7 anonim válasza:
Ha használok egyáltalán cukrot, akkor port. Könnyebben felolvad. (Speciel én eritritet vagy xilitet használok, ami mintha máshogyan olvadna, de ez teljesen mindegy, a sütiket tipikusan porcukorral szoktuk készíteni, legalábbis otthon ez volt. a palacsintába lehet, hogy nem, de elég hamar elhagytam a palacsintatészta cukrozását, most minek segítsem elő a leégést, ha úgyis töltve lesz és a piskótához hasonlóan lehet sós is?)
2/7 anonim válasza:
Kristálycukrot, csak megfelelő ideig kell vele keverni.
3/7 anonim válasza:
Hagyományosan kristályt, mert régen addig kellett fakanállal keverni, míg a cukor fel nem oldódott, és ki nem fehéredett.A sokáig tartó keveréstől több levegő is kerül bele, így könnyebb lesz a tészta.Nekem még így tanították eleim :D
4/7 anonim válasza:
Kristálycukrot, ugyanazért, amiért a 3. válaszoló.
6/7 anonim válasza:
Amihez éppen kedvem van, cukor esetében tökmindegy. Xilitet viszont csak porítva, mert a kristály sose olvadna el (a sütőben)
7/7 anonim válasza:
A cukor mindegy, de a tojás ne legyen túl régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!