Süteménynél porcukor helyett lehet kristálycukrot használni?
2012. okt. 17. 19:51
1/8 anonim válasza:
Nem, mert ropogni fog. Viszont ha van zöldségdarálód, abba tudod porcukrosítani.
2/8 anonim válasza:
A diót és a cukrot egy kevés tejjel vagy vízzel főzd sűrűre. Ha kihűlt, összekeverheted a többi hozzávalóval. Akkor nem fog a cukor ropogni, és a dió is finomabb lesz.
3/8 anonim válasza:
Vagy:
mokkát rakj neylon-zacsiba és klopfold ki, teljesen apróra. Kész a porcukrod. :))))
4/8 anonim válasza:
Én szoktam tenni sütibe simát is, nem lesz más a legtöbb esetben.
5/8 anonim válasza:
Belerakni mindegy, csak a külsejét megszórni, nem mindegy mivel teszed.
6/8 anonim válasza:
Lehet, de még jobb, ha előtte megdarálod. Akkor olyan lesz, mint a porcukor.
7/8 anonim válasza:
Ebbe az édességbe szerintem belekeverni is érdemesebb porcukrot, mert folyadékként egy deci rum van megadva, és az alkohol nem oldja a cukrot, tehát nem csak a külseje ropogna a kristálycukortól, hanem a belseje is. Kávédarálóval is lehet cukrot darálni, ha van.
8/8 anonim válasza:
Ennyi cukrot fél deci vízben kicsit melegítve fel lehet oldani. a szárazanyagmennyiség is elbírja bőven.
megszórni viszont nem lehet kristálycukorral, mert nem tapad rá.
esetleg csinálhatnál rá egy cukormázat, azzal v bevonva, de csak megcsorgatva vele is szép lenne.
vagy esetleg olvasztott csokival megcsorgatni mintásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!