Kekszdara helyett nagy hülyeség a prézli+porcukor?
Figyelt kérdés
nagyjából 1-2 evőkanál kekszpor kéne - ami persze nincs itthon - a sütibe. kicserélhetem vajon prézli+porcukor keverékére? arra kell, hogy a sütimassza nedvességéből kicsit felszívjon.
Köszönöm a válaszokat :)
2011. dec. 23. 15:20
1/3 anonim válasza:
Arra, hogy a massza nedvességéből felszívjon nyugodtan cseréld ki...egyébként a recept ír kekszet? Gondolom, ha csak 1-2 ek kell akkor nem ez a meghatározó íz.
2/3 anonim válasza:
ha szóráshoz vagy kötéshez kell 1-2 ek. nyugodtan használj prézlit. cukor nem kell bele, az nem szívja a nedvet.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm!! :) igen, a recept írja a kekszdarát
2011. dec. 23. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!