Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Porcukor helyett lehet kristál...

Porcukor helyett lehet kristálycukrot rakni a cupcake krémjébe? Fontos.

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 12:10
 1/6 anonim válasza:
26%
Természetesen :)
2013. márc. 23. 12:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem, mert ropogni fog, nem oldódik fel könnyen.

Ha van darálód, daráld meg a cukrot. En mindig darálom, ha porcukorra van szükségem.

2013. márc. 23. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A krémbe nem, mert szemcsés marad...
2013. márc. 23. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Daráld át kévédarálón. Én úgy szoktam, ha nincs kéznél porcukor.
2013. márc. 23. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Daráld le a kristálycukrot!
2013. márc. 23. 12:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen krém.

Ha csak vajjal meg valami színezékkel kevered össze, akkor rocogós marad porcukorral is.

Tejszínes, tojáshabos vagy mascarponés krémbe nyugodtan tehetsz kristálycukrot.

2013. márc. 23. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!