Porcukor helyett lehet kristálycukrot rakni a cupcake krémjébe? Fontos.
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 12:10
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem, mert ropogni fog, nem oldódik fel könnyen.
Ha van darálód, daráld meg a cukrot. En mindig darálom, ha porcukorra van szükségem.
3/6 anonim válasza:
A krémbe nem, mert szemcsés marad...
4/6 anonim válasza:
Daráld át kévédarálón. Én úgy szoktam, ha nincs kéznél porcukor.
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen krém.
Ha csak vajjal meg valami színezékkel kevered össze, akkor rocogós marad porcukorral is.
Tejszínes, tojáshabos vagy mascarponés krémbe nyugodtan tehetsz kristálycukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!