Sűrű vastag cukormázat hogy csináltok? Nekem mindig vékony és lefolyik.
Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 15:13
1/5 Dnyepropetrovszk válasza:
Sok-sok porcukorral és minimális folyadékkal kell készíteni. Szóval addig kevered bele a porcukrot, amíg megfelelő állagú nem lesz.
2/5 anonim válasza:
Igen, a folyadékkal kell csínján bánni. Lehetőleg kézi (drótos ) habverővel keverd sűrűre, simára.
3/5 anonim válasza:
Ez amiatt van, mert félsz, hogy nem fog szépen elterülni, és sokkal hígabbra csinálod mint kellene. Előttem mindent elmondtak már amúgy...
4/5 anonim válasza:
Keményre kell csinálni, és utólag vizezni, óvatosan. Akkor jó, ha amikor belehúzol egy kis árkot a villa nyelével, akkor az 20 másodperc alatt tűnik el.
5/5 luisa9 válasza:
En 1o dk cukorhoz 4 evokanalnyi vizet keverek. Gyenge tuzre teszem. Nem hagyom feforrni, amig a cukor el nem olvad benne. Aztan is csak par masodpercig forralom. Hagyom langyosra hulni,,aztan kavarom egy villaval. Ha tul suru lenne nagyon pici vizzel higitom. probakenest vegzek a sutin,varok vele vagy 2o percet, hogy nem issza e be. Viz helyett inkabb meggylevel szoktam igy szep rozsaszinu fondantom lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!