Mennyi ideig kell sütni a rántott harcsa filét ha vékony? És meddig a kacsa farhátot és a szárnyát?
Figyelt kérdés
A kacsa farhát és a szárny az levesbe megy.2015. dec. 23. 21:31
1/3 anonim válasza:
A vékony harcsafilét addig sütöm jó meleg olajban, amíg a panír pirosra sül. Néhány perc kell neki, a vékony halfilé gyorsan elkészül.
2/3 anonim válasza:
kacsa csontoshúst legalább másfél óráig főzd! Sokkal finomabb a leves, ha tovább fő.
3/3 anonim válasza:
Kacsánál szeded le a hájat, azt kisütheted külön, mert nagyon zsíros lesz a leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!