Rántott csirkemellet hogy tudom elkészíteni?
Laposan akarom kirántani,olyan formában mint a karajt.
Kell klopfolni ?
Vagy ketté kell vágni úgy hogy leszorítom?
Vagy háromfelé?
Én klopfolni szoktam. Bár néha kilyukasztom.
(Aztán kisütöm natúr szeletnek, kisütök egy karajt, majd óvatosan az egyik élénél felvágom a panírt, kicsúsztatom a karajt, és beleteszem a csirkemellet.)
Vékonyra vágom, nem klopfolom.
Klopfolni mi csak a karajt szoktuk, mondjuk azt papírvékonyra.
Én sem szoktam klopfolni, a csirkemell rostjai nagyon lazák, nincs szükség klopfolásra. Esetleg az öklömmel ráütök egyet-kettőt, ott, ahol vastagabb.
Ketté szoktam vágni, háromba csak akkor sikerül, ha a szokásosnál jóval nagyobbak, vastagabbak. Általában a harmadik szelet csak olyan kis fecni lesz, ami alkalmatlan a rántásra.
Általában többet szoktam venni (amikor akciós), és az ilyen leeső darabkákat felcsíkozom, lefagyasztom, abból például lehet kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!