Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rántott csirkemellet hogy...

Rántott csirkemellet hogy tudom elkészíteni?

Figyelt kérdés

Laposan akarom kirántani,olyan formában mint a karajt.

Kell klopfolni ?

Vagy ketté kell vágni úgy hogy leszorítom?

Vagy háromfelé?


2015. dec. 22. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ketté szoktam vágni,folpack rá és óvatosan klopfolom.
2015. dec. 22. 23:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. dec. 22. 23:12
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Én klopfolni szoktam. Bár néha kilyukasztom.


(Aztán kisütöm natúr szeletnek, kisütök egy karajt, majd óvatosan az egyik élénél felvágom a panírt, kicsúsztatom a karajt, és beleteszem a csirkemellet.)

2015. dec. 22. 23:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

Vékonyra vágom, nem klopfolom.


Klopfolni mi csak a karajt szoktuk, mondjuk azt papírvékonyra.

2015. dec. 23. 09:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Én sem szoktam klopfolni, a csirkemell rostjai nagyon lazák, nincs szükség klopfolásra. Esetleg az öklömmel ráütök egyet-kettőt, ott, ahol vastagabb.

Ketté szoktam vágni, háromba csak akkor sikerül, ha a szokásosnál jóval nagyobbak, vastagabbak. Általában a harmadik szelet csak olyan kis fecni lesz, ami alkalmatlan a rántásra.

Általában többet szoktam venni (amikor akciós), és az ilyen leeső darabkákat felcsíkozom, lefagyasztom, abból például lehet kínai.

2015. dec. 23. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2015. dec. 30. 11:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!