Hogyan kell elkészíteni a csirkemellet párizsiasan?
Figyelt kérdés
Le tudnátok írni nekem részletesen, akár lépésről lépésre? Köszönöm.2012. szept. 27. 14:20
1/6 anonim válasza:
vékonyra felszeled és liszt-tojás-lisztben megforgatod. Utána mehet a frituba.
2/6 anonim válasza:
Mint a rántotthúst, csak itt nem kell zsemlemorzsa, a tojás az utolsó lépés, és a tojásba tegyél egy kevéske lisztet is.
3/6 anonim válasza:
Liszt-tojás-liszt a párizsi bundázás. Bár csirkemellet nem rántanék ki, mert elég száraz.
4/6 A kérdező kommentje:
Tegnap este vacsoránál megkérdeztem a majdnem 3 éves kislányomat, hogy borsólevest, vagy makarónit, vagy paprikás krumplit kér-e paradicsomszósszal vacsorára. Erre ő azt válaszolta, hogy olyan husit kér, amilyet az óvónéni adott neki az oviban. Ma reggel megnéztem mi volt tegnap nekik a kaja, és csirkemell párizsiasan, petrezselymes krumplival meg még valamivel, már nem emlékszem. Azt hittem valami különlegesebb dolog lehet, de ezek szerint végülis csak "bundás hús", ilyet szoktam csinálni, csak nem tudtam hogy párizsiasnak nevezik. Köszönöm mindenkinek a választ, a fáradozásért nyomok egy zöld kezecskét mindenkinek. Szép napot. :)
2012. szept. 27. 14:50
5/6 anonim válasza:
Igen, ilyen egyszerű! :)
Liszt-tojás-liszt. Párizsi bundázásnak nevezik ezt.
Finom! Mi is nagyon szeretjük!
A rántott hús után ezt szoktuk leggyakrabban készíteni.
6/6 anonim válasza:
Nekem a liszt-tojás-liszt formációnál "lefolyik" a panír.
úgy szoktam csinálni, hogy felverem a tojásokat, sózom és annyi lisztet rakok bele, hogy sűrű palacsintatészta állaga legyen. Egyáltalán nem szárad ki a csirekemell, és sokkal laktatóbb:) Ha így csinálom egy nagyobb szelet bőven elég.
Ezt lehet még fokozni: reszelek bele almát, borsozom és rakok bele mézet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!