Hogyan kell a csirkemellet szeletelni? Még soha nem készítettem csirkemellből ételt. :-)
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 20:35
1/7 anonim válasza:
Megfogod és felszeleteled. Milyen ételt készítesz?
2/7 A kérdező kommentje:
Csirkemellet szeretnék sütőben sütni, tejfölösen-sajtosan. Keresztbe szeleteljem, vagy hosszában? Köszi a választ.:-)
2012. aug. 12. 20:52
3/7 anonim válasza:
Lefejted a csontról és hosszában lehet szeletelni
4/7 A kérdező kommentje:
Hentesnél vettem egész csirkemellet, két nagy darab. Tehát akkor keresztbe vágjam merőlegesen?
2012. aug. 12. 21:23
5/7 anonim válasza:
ez most komolyan kérdezed??? mindenki úgy vágja a csirkét amilyenre akarja... nincs meg szabva hogy ennél meg ennél a kajánál ilyenre meg olyanra KELL vágni ..:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a nagyon kedves hozzászólásodat. Biztos nagyon elégedett és kiegyensúlyozott ember lehetsz.:-)
Másrészről igenis vannak szabályok a főzésnél is.
Nálatok viszont tuti össze-vissza kaszaboljátok a húst.:-)))
2012. aug. 13. 10:56
7/7 anonim válasza:
7/6.
Én most készítettem töltött csirkemellett. Igaz, nem sütőben,, hanem kirántottam, és amikor készen lett, keresztben vágtam szeletekre, ugyanis így marad egészben, nem "szálára" kell vágni, tehát nem vizszintesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!