Aki csinált már csodás csirkemellet, mire figyeljek oda? 2főre mennyi csirkemellből, úgy hogy inkább maradjon mint kevés legyen.
A csirkemellből nem lehet csodás kaját főzni,mert nagyon ízetlen és száraz.
Két főre elég fél kiló hús.
Szia!
A krumplipüré tökéletes ,a kissé valóban szárazabb csirkemellhez!Finom az,készítsd csak el,pont egy kezdőnek való ,kiváló gyakorlat!:D
A tejfölös uborkasalátát ajánlom hozzá,vagy egy sima, citromos-olajos jégsaláta+paradicsom keveréket.Utóbbit fűszerezd apróra vágott hagymával,bazsalikommal,aprított petrezselyemzölddel!
Minden jót!
* 80 dkg csirkemellfilé
* 30 dkg mozzarella
* 3 paradicsom
* 3 gerezd fokhagyma
* 2 dl főzőtejszín
* vaj
* ételízesítő
A csirkemellfilét szeleteld fel, picit klopfold ki, és hintsd meg ételízesítővel. Egy jénai tálat vajazz ki, és tedd egymás mellé a hússzeleteket. A paradicsomot hámozd meg, szeleteld fel, majd fedd be vele a húst. A tetejére rétegezz egy sor felszeletelt mozzarellát. A tejszínt a zúzott fokhagymával keverd össze, és locsold rá a húsokra. Előmelegített sütőben süsd készre.
A mozzarella helyett használhatsz bármilyen reszelt sajtot, a paradicsomot pedig el is hagyhatod, anélkül is nagyon finom. A csirkemellet pedig ételízesítő helyett fűszerezheted sóval, borssal, kakukkfűvel, vagy majorannával.
Bárki, bármit ajánlott, a kommetnjeid arrogánsak, hiába a a válaszolók jó szándéka :(
Végy a kezedbe a kezdőknek való szakácskönyvet, és
megtalálod a kedvedre valót.
"csodás" csak akkor lesz, ha néhányszor próbálkozol,és majd magadtól rájösssz, főleg, ha más mások is megdícsérik.
Ez a recept, én erre gondoltam:
Arrogáns?? Miért,mert a párom és én a csirkemellet szeretjük, és mert utáljuk a rizst? Nem akartam senkit megbántani, csak szeretném ha jól sikerülne a vacsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!