Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki csinált már csodás csirkem...

Aki csinált már csodás csirkemellet, mire figyeljek oda? 2főre mennyi csirkemellből, úgy hogy inkább maradjon mint kevés legyen.

Figyelt kérdés
Kezdő főzőcskéző vagyok. Krumplipüré jó lesz köretnek?
2011. márc. 13. 09:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%

A csirkemellből nem lehet csodás kaját főzni,mert nagyon ízetlen és száraz.

Két főre elég fél kiló hús.

2011. márc. 13. 10:00
 2/17 A kérdező kommentje:
De mi a csirkemellet szeretjük. Ha száraz másnak,ha nem:) És vmi sali ötlet hozzá??? Nemsoká megyek vásárolni,addig kellenének az ötletek :)
2011. márc. 13. 10:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A csirkemellhez BÁRMIT csinálhatsz. Mondjuk paradicsomsalátát.
2011. márc. 13. 10:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A krumplipüré tökéletes ,a kissé valóban szárazabb csirkemellhez!Finom az,készítsd csak el,pont egy kezdőnek való ,kiváló gyakorlat!:D

A tejfölös uborkasalátát ajánlom hozzá,vagy egy sima, citromos-olajos jégsaláta+paradicsom keveréket.Utóbbit fűszerezd apróra vágott hagymával,bazsalikommal,aprított petrezselyemzölddel!

Minden jót!

2011. márc. 13. 10:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemellet sózd be, szeleteld fel vastagabb darabokra. Panirozd be - liszt, tojás, reszelt krumpli.Süsd ki olajban. Vagy a fél csirkemellet vágd be éles késsel /zseb/ és dugj bele fagyos vajat, tűzd össze, és hagyományosan panirozd be. Köretnek rizi-bizit adnék, vagy kukoricás rizst. A krumpli már ott van a panirban. Saláta: jégsaláta fellaskázva, lilahagyma, kigyóuborka, paprika, kaliforniai paprika, paradicsom. Tetejére egy kis füstölt sajt reszelve. Oliva olaj, frissen darált bors.
2011. márc. 13. 10:46
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a panírozott dolgokat, vagy félig sül meg vagy megégetem, ezért gondoltam erre h sütőbe be figyelem és csak nem ég oda:DD Rizst utálom, azért az felejtő köretnek.
2011. márc. 13. 10:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

* 80 dkg csirkemellfilé

* 30 dkg mozzarella

* 3 paradicsom

* 3 gerezd fokhagyma

* 2 dl főzőtejszín

* vaj

* ételízesítő

A csirkemellfilét szeleteld fel, picit klopfold ki, és hintsd meg ételízesítővel. Egy jénai tálat vajazz ki, és tedd egymás mellé a hússzeleteket. A paradicsomot hámozd meg, szeleteld fel, majd fedd be vele a húst. A tetejére rétegezz egy sor felszeletelt mozzarellát. A tejszínt a zúzott fokhagymával keverd össze, és locsold rá a húsokra. Előmelegített sütőben süsd készre.

A mozzarella helyett használhatsz bármilyen reszelt sajtot, a paradicsomot pedig el is hagyhatod, anélkül is nagyon finom. A csirkemellet pedig ételízesítő helyett fűszerezheted sóval, borssal, kakukkfűvel, vagy majorannával.

2011. márc. 13. 11:18
 8/17 A kérdező kommentje:
Kb mennyi ideig kell sütni?? Jól hangzik egyébként nagyon:)
2011. márc. 13. 11:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Bárki, bármit ajánlott, a kommetnjeid arrogánsak, hiába a a válaszolók jó szándéka :(

Végy a kezedbe a kezdőknek való szakácskönyvet, és

megtalálod a kedvedre valót.

"csodás" csak akkor lesz, ha néhányszor próbálkozol,és majd magadtól rájösssz, főleg, ha más mások is megdícsérik.

2011. márc. 13. 11:44
 10/17 A kérdező kommentje:

Ez a recept, én erre gondoltam:

[link]

Arrogáns?? Miért,mert a párom és én a csirkemellet szeretjük, és mert utáljuk a rizst? Nem akartam senkit megbántani, csak szeretném ha jól sikerülne a vacsi.

2011. márc. 13. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!