Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki csinált már csodás csirkem...

Aki csinált már csodás csirkemellet, mire figyeljek oda? 2főre mennyi csirkemellből, úgy hogy inkább maradjon mint kevés legyen.

Figyelt kérdés
Kezdő főzőcskéző vagyok. Krumplipüré jó lesz köretnek?
2011. márc. 13. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj,a recept jó!!Azért légy figyelmes, ha válaszolsz, és ne útálkozzál.Ízlések és pofonok...

Ahány ház annyi szokás....ezeket az örökbecsű mondásokat

bizonyára ismered.

Tartsd szem előtt, és kíséletezz bátran, eljön a Te csodás recepted ideje is.

2011. márc. 13. 12:09
 12/17 anonim ***** válasza:
35%
Nem azért arogáns....olvasd vissza a válaszaid!
2011. márc. 13. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a csirkemellet a következő képpen. Sózod, borsozod. Serpenyőbe teszed, rácsepegtetsz pár csepp citromlevelet, és egy nagyon kevés vajon mindkét oldalát átsütöd. Ez kb 5 perc, ha vastagabb 1-2 perccel több. Krumplipürével nagyon finom, és én imádom a gyümölcsös husokat, ezért szoktam hozzá vajon kicsit megpárolni konzerv őszibarackot, vagy ananászt (más is lehet). Isteni kaja, és tényleg nagyon rövid idő alatt kész van, és egyáltalán nem lesz száraz a csirkemell.
2011. márc. 13. 12:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
10.46-os vagyok. Engem is mellbe vágott kicsit az utálat szó, ezért is nem reagáltam rá. Jól esett viszont a többiek együttérzése. Köszönöm.
2011. márc. 13. 19:33
 15/17 A kérdező kommentje:
Bocs mindenkinek,de sajnos régebben csak rizst ehettem és megutáltam, nem ellenetek irányult az utálat szó.
2011. márc. 14. 06:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Egyébként megcsináltam és finom lett, páromnak is ízlett 2szer szedett belőle. De sütöttem mellé csirkecombokat is, ha nem sikerült volna:))
2011. márc. 14. 06:27
 17/17 anonim válasza:
2 főre elég egy nagy csirkemell.Ebből lesz 2 nagy szelet.Ha nem is szeretsz panírozottat készíteni, kis odafigyeléssel finomra elkészíthető : a csirkemellet késsel kicsit bevágod, az ujjaddal belülről jobban kitágítod, hogy beleférjen a következő töltelék: kb 6 dkg puha vaj kikeverve 10 dkg.reszelt füstölt sajttal, só /ételízesítő/bors, szerecsendió, zúzott fokhagyma 2-3 gerezd,apróra vágott zöldpetrezselyem,jól kikeverem, és kis kanállal beletöltöm a húsba, hústűvel, vagy fogpiszkálóval összetűzöm, még kívül is megfüszerezem egy kicsit, és bepanírozom. Bő olajban közepes hőfokon megsütöm. Én fedő alatt szoktam,hamarább átsül.Papírtörlőre kiszedem, remekül lehet szeletelni,kiadós, egy fél darab kettőnknek elég volt. Én sült új burgonyát adtam hozzá /jó szaftos a hús/ kovászos uborkával.Próbáld meg!
2016. jún. 20. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!