Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csirkemellet sütőzacskóban...

Csirkemellet sütőzacskóban hogy lehet jól elkészíteni?

Figyelt kérdés
A múltkor csináltam. Elég bénára sikeredett, összesült az összes kis hús egy nagyba és olyan volt, mintha főtt lenne. Eddig mindig úgy készítettem, hogy bepácoltam elég puritán módon:só, bors és fokhagyma, rá egy kis olívaolaj meg víz, hagytam állni egy napig. Másnap délelőtt pedig wok-tálban megsütöttem, 4-6 perc alatt. Viszont érdekelne a sütőzacskó, mert azt ott lehet hagyni, nem kell vele foglalkozni. Ki lehet a zacskós módszerrel is valahogy a fentihez hasonló jellegű sült húst hozni?

2013. febr. 9. 18:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Bepácolom, majd belerakom sütőzacsiba, pár lukat szúrok rá, és megsütöm, majd amikor már kezd puha lenni, vágok rajta egy nagy lukat, hogy le is piruljon (sokan serpenyőben píritják le inkább)
2013. febr. 9. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Lepirítom a lyukkal, az időspórolás végett érdekelt leginkább, vagyis konkrétan azért, hogy ne kelljen ott állni felette.


Köszi a tanácsot, valószínűleg a lyuk hiánya miatt lett olyan pocsék a múltkor. Körülbelül mennyi idő a puhítás és pirítás?

2013. febr. 9. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi csirkét sütsz, én 2 személyre sütök 4 adagot, az olyan fél kiló, 20-25 perc sima sütés, majd utána vágom ki, akkor meg már látni fogod hogyan pirul.
2013. febr. 9. 19:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!