Csirkemellet sütőzacskóban hogy lehet jól elkészíteni?
Figyelt kérdés
A múltkor csináltam. Elég bénára sikeredett, összesült az összes kis hús egy nagyba és olyan volt, mintha főtt lenne. Eddig mindig úgy készítettem, hogy bepácoltam elég puritán módon:só, bors és fokhagyma, rá egy kis olívaolaj meg víz, hagytam állni egy napig. Másnap délelőtt pedig wok-tálban megsütöttem, 4-6 perc alatt. Viszont érdekelne a sütőzacskó, mert azt ott lehet hagyni, nem kell vele foglalkozni. Ki lehet a zacskós módszerrel is valahogy a fentihez hasonló jellegű sült húst hozni?2013. febr. 9. 18:54
1/3 anonim válasza:
Bepácolom, majd belerakom sütőzacsiba, pár lukat szúrok rá, és megsütöm, majd amikor már kezd puha lenni, vágok rajta egy nagy lukat, hogy le is piruljon (sokan serpenyőben píritják le inkább)
2/3 A kérdező kommentje:
Lepirítom a lyukkal, az időspórolás végett érdekelt leginkább, vagyis konkrétan azért, hogy ne kelljen ott állni felette.
Köszi a tanácsot, valószínűleg a lyuk hiánya miatt lett olyan pocsék a múltkor. Körülbelül mennyi idő a puhítás és pirítás?
2013. febr. 9. 19:03
3/3 anonim válasza:
Attól függ mennyi csirkét sütsz, én 2 személyre sütök 4 adagot, az olyan fél kiló, 20-25 perc sima sütés, majd utána vágom ki, akkor meg már látni fogod hogyan pirul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!