Fogyókúrásat vacsiznék, de már unom a csirkemellet. Szerintetek?
Sziasztok :)
Fogyózom, és nem tudom, mit vacsorázzak. Szívesen ennék valami husit, szaftosat, zsírosat (hébe-hóba a fogyiba is belefér ez), de nem tudom, mit.
Tudnátok ajánlani valamit? Vörös hús szénhidrátmentes/szegény körettel, zöldséggel vagy mással...
Köszi előre is! :)
Csirkepörkölt, combból, szárnyból, farhátból. Vagy lapockából sertéspörkölt, vagy hagymás rostélyos.
Nem attól fogsz fogyni, ha nem eszel rendesen mindent. Egyél változatosan, és mozogj sokat. Az többet ér minden fogyókúránál.
Vagy minimális zsiradékon puhára párolsz karajt (=vöröshús), majd amikor már majdnem készen van, mellé raksz párolódni zöldségféléket = borsó, zöldbab, kukorica, amikor azok is puhák, beledobsz 1-2 paradicsomot, vagy nyakonöntöd, paradicsomépürével.
Köretnek még főzhetsz mellé egy maréknyi rizst, vagy kölest.
Persze rögtön más dolog, ha ugyanezt akár a csirkemelléből, akár a pulyka melléből készíted, akkor már nem az a megszokott, íznélküli fogyós valamit eszed.
Ha ezt megcsinálod, el is oszthatod akár 2-3 evésre, és akkor egy darabig nyugton vagy.
Lyoni sertésszelet!!!
Ehhez hoztátok meg a kedvem a válaszokkal, amelyeket köszönök! :D Veszek karajt, azt megsütöm mustárosan, fokhagymásan, sósan, borsosan, melléhajintom a hagymát, azt is megsütöm kissé, és így fogom bepuszilni, mint az állat :D
Köszi még egyszer!
Megcsináltam, isteni finom lett!!! :D Maradt még husi, azt most beáztattam fokhagymás tejbe, holnap estére is ez lesz a vacsi.
Köszi még egyszer a tippeket ;)
májgombócleves
sertésraguleves
betyárleves
húsgombóc joghurtos petrezselymes öntettel
lecsós szelet
köményes sertéssült paradicsommal
csirkemell szeletek közé sajt hozzá párolt almakompót
zöldséges rántotta
saláta főtt tojással
bazsalikomos pulykatokány
hagymába, tökbe, paradicsomba töltött darálthús fűszerekkel, sovány sajttal megtöltve, sütve
alma túróval töltve, megsütve
paradicsomos hal
citromos mártásos halfilé
vadas főtt marhával
csirkemáj hagymával sütőzacskóban lesütve
pörkölt paradicsommall
cottage cheese sonkába töltve
körözött sonkába töltve
tükörtojás paradicsommal
tojásos lecsó
párolt lencse főtt tojással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!