Hogyan jövök ki jobban, ha csontos csirkemellet vagy ha filét veszek?
Figyelt kérdés
A csontosnak azt hiszem 899fk kilója, a filének talán 1299 vagy 1199.. Melyikkel jövök ki jobban a filé árától függően?2012. okt. 12. 11:20
1/10 anonim válasza:
A csontossal jobban kijössz, de csak minimálisan.
Akkor érdemes, ha szépen tudsz csontozni (mert ha sokat rajtahagysz a csonton, máris nem vagy előrébb), valamint akkor ha a csontot is biztosan felhasználod, pl levesnek.
2/10 anonim válasza:
Akkor, ha inkább disznóhúst veszel. Az akciósan olcsóbb és jobb is.
3/10 A kérdező kommentje:
Az elsőnek köszönöm a választ, a második válaszoló meg légyszi tanuljon meg szöveget értelmezni, nyilván azért kérdeztem a csirkehúsról, mert disznót akarok enni..
2012. okt. 12. 11:35
4/10 A kérdező kommentje:
Nem beszélve arról, hogy a csirke egészségesebb is, és nincs borzalmas íze mint a disznónak.
2012. okt. 12. 11:37
5/10 anonim válasza:
A disznónak sincs borzalmas íze, és nem is egészségtelenebb, mint a csirkemell, de aki csirkemellet akar venni az azt vegyen, aki meg nem, az vegyen mást.
Én szoktam mind a kettőt. :)
6/10 A kérdező kommentje:
Bár a csirke és a disznóhús elég hasonlóak, a disznóhús jelentősen zsírosabb, mint a csirke, ebből adódóan sokkal kevésbé szívbarát. Egyébként meg nemes egyszerűséggel azért nem szándékozom disznót venni még ha ingyen dobálják is utánam, mert a szagától is rosszul vagyok. Csak idegesítenek az ilyen válaszadók, akik megmondják a tutit, én meg nyilván poénból kérdeztem a csirkemellről, nem azért, mert konkrétan erre a kérdésre érdekel a válasz.
2012. okt. 12. 11:56
7/10 anonim válasza:
"Bár a csirke és a disznóhús elég hasonlóak..."
hát drágám te sem lehetsz egy konyhatündér :) a csirke fehér a disznó vöröshús, a csirke szárnyas (madár) a disznó pedig emlős állat, nagyvonalakban annyi köztük a hasonlóság hogy mindkettő hús :D
8/10 anonim válasza:
Jobban jársz a csontossal, olcsóbban jössz ki és a csontot, börkét felhasználhatod zöldséglevesekhez.
9/10 anonim válasza:
Csontossal, főleg akkor, ha a csontot felhasználod levesnek.
10/10 A kérdező kommentje:
12:27: Ha összevetem a csirke és a sertéshús ásványi anyag, vitamin, szénhidrát és protein tartalmát, akkor tisztán látszik, hogy ezekből a szempontokból eléggé hasonlóak, de a sertéshús jelentősen több zsírt tartalmaz. Erre utaltam, de nyilván aki csak addig jutott, hogy van vörös meg fehér hús, annak ez nem egyértelmű, ne haragudj.
2012. okt. 12. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!