Szerintetek be merjek vásárolni belőle? Ma láttam a piacon 700 Ft-ért csontos csirkemellet.
énis láttam 700ért,de nem mertem megvenni
párszáz forint nekem nem ér egy esetleges szalmonellát
Miskolc
de nem merek ilyen nagyonakciosat venni,romlandóból csak normálisat,másból bármikor olcsot
Ha nincs szaga, nyugodtan vedd meg.lehet, azért olcsó, mert túl nagy készlet van belőle,és ezért akciózzák.Ha szimpi az eladó, kérdezd meg, miért ilyen olcsó.
Minden baromfiban van szalmonella, ami a kellő hőkezelés hatására nem fertőz.Vagyis normálisan meg kell főzni,sütni.
Én vennék belőle, de nálunk nincs ilyen akció.
szia! nyugodtan mondd az eladónak, hogy szeretnéd megszagolni. ha minden oké, vegyél, mert a csontjából nagyon jó kis levest tudsz főzni, akár húslevest, akár ragulevest, de más levesek felöntőleve is lehet.
a filét pedig, úgy készíted, ahogy szeretitek.én baromfi szaküzletben szoktam csontos csirkemellet venni. a 700 ft. nagyon jó ár, megéri.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!