Hogy keszitsem el a csirkemellet hogy ne legyen szäraz? Valami jo kis recept esetleg?
Pácold be néhány órára fűszeres olajba, így szaftosabb és ízesebb is lesz.
Vagy csinálj hozzá valamilyen tejszínes mártást, attól ugyan a csirkemell maga száraz marad, de a mártás miatt nem érzed annak.
Nem lesz száraz a csirkemell, ha annak megfelelően sütöd. Itt olvashatsz egy pár hasznos tippet:
Vágd csíkokra, forgasd lisztbe, és bő olajban, zsírban hirtelen süsd ki.
Csinálj: fokhagymás-tejfölös mártást, vagy sajtmártást, vagy lecsó-alapot: hagymát-zöldpaprikát dinsztelt, paradicsomot kockára vágva bele, amikor az már levet engedett, akkor rakod bele vissza a husit, és még egy kicsit rotyogtatod.
Persze én a fokhagymás-tejfölösbe, vagy a sajtmártásba is visszarakom a sült husit, és összefőzöm egy kicsit, akkor a hús visszapuhul.
Főtt rizst, vagy törtkrumplit lehet adni mellé köretnek.
Kedves 7-es!
Ha ilyen nagy a mellényed, ugyan írd már le légyszi azt is, hogy szerinted hogyan kell csinálni!
Mert hogy kritizálni, meg leszólni másokat tudsz, de a saját tudásodat ügyesen titkolod. Persze lehet, hogy nincs is mit titkolnod, csak a szád jár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!