Nincs sütőm, serpenyőben is el tudom készíteni a baconös-sajtos csirkemellet? Kezdő vagyok.
Arra gondoltam, hogy megfőzöm fűszeres vízben a csirkemelleket, aztán a recept szerint összeállítom a csirke mellfiléket, és sajtosan-szalonnásan teszem a serpenyőbe, ott gyorsan megpirítom őket.
Így kivitelezhető, élvezhető lesz az eredmény, vagy szétég majd a sajt például?
Köszönöm előre is a segítséget!
A csirkemellett nem kell megfőzni elötte . Inkább füszerezd be kevés olajon naturban süsd át mindkétt felét. majd tekerd rá a sajtot és a bacont : Ha igy teszed a serpenyöbe akkor elég az pár perc ahoz ,hogy a bacon szépen ráp piruljon és a sajt kicsit meg olvadjon .
Amikor baconel sütöd tegyél kevés zsiradékot a serpenyöbe ..
Amikor a csirke megpuhult, süsd le egyik oldalát, forgasd meg, és akkor pakold rá a sült szalonnát, sajtot, rá a fedő és mire a csirke másik oldala megsül, ráolvad a sajt is.
#1. voltam.
Szívesen! Azért a pogácsával, majd ne gyere! ;)
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!