Kefíres csirke serpenyőben sütve?
Figyelt kérdés
Nincs sütőm, viszont kicsit sok a kefírem. Valami jó ötletet (receptet) tudnátok javasolni, ahol nem sütőben kell sütni a kefíres csirkét? És inkább pácoljam kefírben, vagy pedig csak simán a sült csirkét kefírben pároljam?2012. dec. 6. 21:09
1/5 anonim válasza:
Biztos hogy a jó húst el akarod rontani tejtermékkel? Vagy megéri a betegségeket ez az ízvilág?
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen betegségre gondolsz, nem értem :)
2012. dec. 7. 21:36
3/5 anonim válasza:
A tej és tejtermékek fogyasztása semmilyen kultúrában nem ajánlott vagy bevett szokás, kivéve a miénket (a nyugati táplálkozást).
Nem arra lett kitalálva a tej, hogy megegyük, sem húshoz ízesítőként, sem kakaónak, sem zöldségekhez öntetként.
A tej hormon és fehérje tartalmával okoz problémákat, egy részt a saját hormonrendszerünkre gyakorol hatást (zsír raktározás, növekedés) más részt a borjú szervezetének megfelelő fehérje összetétel bennünk autoimmun folyamatokat indít el.
4/5 A kérdező kommentje:
Ó. Hát én nem nagyon értek ehhez, viszont van fél liter kefírem és nem igazán szeretném kidobni, úgyhogy ki kéne találjak vele valamit :)
2012. dec. 8. 13:45
5/5 anonim válasza:
Nagyon egészséges élet várhatna rád, ha a jövőben már csak fél liter kefirrel lenne kapcsolatod mint tejtermékkel, és utána szakítanátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!