Miért ilyen rossz a csirkemell?
A csirkemellet nem szabad sokáig sütni-fözni. A levesbe elég a tálalás elött (összevágva) kb 10 perccel beletenni, éppen csak egyszer forrjon fel vele a leves.
A rántott csirkemell is akkor szálas, ha túlsütik - a bepanirozott csirkemellet a NAGYON FORRÓ böséges olajba kell tenni és gyorsan kisütni. Igy se nem lesz olajos - ugyanis ha SOK és FORRÓ az olaj, akkor nem szivja meg magát a panir, és mivel nem hül le közben, azért gyorsan megsül - mire szine lesz, addigra jó, puha, omlós. Az iztelen meg a füszerek - föleg so - hiánya, a húst panirozás elött kell megsózni.
Azt ne mondd neki, abból csak probléma lehet!
Ezekből válogass ki egy-két receptet, és mondd azt neki, hogy próbáljátok már ki, az vajon milyen lehet??
Vedd rá, hogy legyen nyitott az új dolgokra is, ne csak mindig a megszokottat, rutinból készítse.
(Egyébként a bolti csirke, ha tápon nőtt fel, előfordul, hogy valóban nem sok íze van, ezért is kell próbálgatni az újfajta recepteket is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!