Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért ilyen rossz a csirkemell?

Miért ilyen rossz a csirkemell?

Figyelt kérdés
Anyám csinált levest tegnap répával, stbvel, volt benne ez a mell rossz volt...: szálas, rostos, szálkás és tök ízetlen, miért mondják a csirkemell jó amikor pocsék? Én alig bírtam lenyelni...A rántott mell kirántva: szálas, folytó, rostos és ízetlen és még olajos is...el lehet ezt egyáltalán készíteni hogy ehető legyen??

2012. dec. 4. 12:25
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
anyám nagyon jól jól főz! húga!- aki itt már evett 100x visszajön-leesek a székről-erre panasz? ne savazd anyút, mert más 60éves dolgozó nő nem főz ám mindennap! Kész vagyok, erre panasz????????????én nagyon finnyás vagyok, de erre????áááhhhhhhh leesek a székről, undorító ez a gyík!
2013. jún. 22. 22:55
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen indorító, ez fogja a te Pünkösdi Királyságod bukását okozni...
2013. jún. 23. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!