Zöldséggel töltött csirkemellet készítek. Meg kell pirítani serpenyőben a husikat és csak utána a tepsibe? A zöldségeket is főzzem elő? ( borsó üveges, kukorica konzerv, répa)
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 07:56
1/9 anonim válasza:
Csak a répát kell párolnod, a konzervet nem.
Nem kell serpenyőben elősütni
2/9 A kérdező kommentje:
Olyan mintha simán húst sütnék, a végén leveszem a fóliát és 30 percig pirul benne?
2010. ápr. 8. 08:04
3/9 anonim válasza:
A csirkemellfilét sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a grill csirkefűszersóval. (Még jobb, ha előző nap tesszük ezt meg, és egy napot pácolódni hagyjuk.)
A zöldségeket pároljuk, fűszerezzük, kevés margarinnal összekeverjük.
A húsra teszünk a párolt zöldségekből, szorosan felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük.
Sütőben jénaiban sütjük. Az utolsó 5-10 percben fedő nélkül sütjük, hogy jól megpiruljon.
Zöldségkörettel, vagy friss zöldséggel (paprika, paradicsom, uborka) tálaljuk.
4/9 anonim válasza:
Vagy felszúrod a melleket és úgy töltöd meg a zöldséggel
5/9 anonim válasza:
2. tök jó, hogy írta a margarint, attól lesz jó puha a husi :D
hétvégén én is sütök.
6/9 A kérdező kommentje:
8:06-os ezt én is olvastam sok mást is ezért kérdem mert még sosem... és sajtot is raknék bele....Ti mennyi vajat szoktatok? egy kanálnyi?
2010. ápr. 8. 08:36
7/9 anonim válasza:
kb annyit, de természetesen függ a mennyiségtől is
8/9 A kérdező kommentje:
oké, már kiolvadt a husi, kezdem. majd megírom hogy sikerült e
2010. ápr. 8. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!