Bab borsó kukorica konzerv?
Figyelt kérdés
ezek jók fogyókúra alatt?
Fehér vagy vörösbab a jobb?
2011. jún. 22. 00:47
1/7 anonim válasza:
Disznóknak való az, meg ne edd!!
Ráadásul a konzervdoboz rákkeltő!
2/7 anonim válasza:
Bármelyik mehet fogyózás alatt is . Egy konzervben 2-300 kalória van ,ez a naponta elfogyasztott 1500-2000 kalóriának csak kb 10%-a.Így akár 5-öt is megehetsz belőlük egy nap ,akkor sem hízol.
3/7 bix válasza:
bab az elsődlegesen fehérjeforrás. az mehet. a borsót és kukoricát én max rizzsel keverném rizibizinek meg kukoricás rizsnek. ha már szénhidrát...
4/7 anonim válasza:
Konzervdoboz rákkeltő? Gondolom nem a konzervdobozt akarja megenni :D
Amúgy meg manapság már mi nem rákkelő?
5/7 anonim válasza:
Én imádom a babot, eszek is belőle rendesen, szerintem bármelyik bab jó, még a bonduelle mártásos babok is.
6/7 anonim válasza:
A bab mehet simán, a borsót és a kukoricát én is ahogy Bix is rizzsel keverném.
7/7 anonim válasza:
Azért nem jó, mert a konzervekbe sok sót tesznek a lébe, néha cukrot is.
Egyébként mindegyik szénhidrát, inkább kerüld őket, főleg nagy mennyiségben. Ha akarod enni, akkor is magad főzd inkább. Vagy legalább olvasd el az összetevőket.
Ja, és a konzervdobozt én sem szoktam megenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!