Gyroshoz a csirkemellet, hogyan szoktátok sütni?
Én kevés olajban (nem úsztatva ) hirtelem megsütöm mindkét oldalát. utána fedőt teszek rá, enged annyi levet, hogy párolódjon benne. ha elfőtte ezt a levet, és még nem találod elég puhának, pirinyó vízzel még egyszer fedő alatt puhítsd pár percig.
ezután már puhának kell lenni, akkor ismét rápirítasz fedő nélkül, de nem sokat, nehogy kiszáradjon.
még az elején, ha pár csepp citromlét csepegtetsz rá, sokat segít a puhulásban. ezért puhulnak előbb pl a pácolt húsok, mert valamilyen savas közegben tartjuk órákig.(joghurtos, kecsapos, mustáros pácok pl )
Nem sok olajban. Ne legyen alatta túl sok, de ne is legyen kevés. :)
Ne legyen olyan sok mint amilyen sokat kell tenni a sült krumpli vagy a rántott húshoz.
Kb mint amikor egy palacsintának alá olajozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!