Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltöttt csirkemellet szeretné...

Töltöttt csirkemellet szeretnék csinálni. Mivel töltsem? Ti mivel szoktatok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 21:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Én nagyon szeretem gombás zöldborsós raguval megtöltve, vagy fűszeres teavajjal, illetve imádom juhsajttal és sonkával.Ezeket göngyölve kell elkészíteni.
2009. dec. 26. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:
45%

én anyósomnál ettem életembe Párizsi krémmel töltve!

Mai napig a kedvencem.Az elején néztem, hogy édes krém a csirkébe?De nagyon finom volt és különleges!

Szerintem próbáld ki!Leírhatatlanul finom.

2009. dec. 26. 21:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Én csinálok egy fasírtszerűséget.

Petrezselyem, apróra vágott csirkemáj, aprított főtt tojás, áztatott zsemle, májkrém, só, bors, és egész nyers tojás kell bele. Ezt töltöm a csirkébe és a csirkecombba is.

20/L

2009. dec. 26. 21:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
gombás velővel nagyon tuti! a gombát kicsit megborsozod, hagymával együtt kicsit párolod, aztán hírtelen összesütöd a friss velővel, és ezzel töltöd meg a husit! Nagyon finom
2009. dec. 26. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Megkaramellizálod a cukrot, majd teszel bele kockára vágott körtét. Kicsit összeizéled és ezzel megtöltöd.
2009. dec. 26. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
95%

mi sajtot, bacont és savanyú uborkát szoktunk beletenni, göngyölt husi, és kirántani.

naaaagyon finom :P

2009. dec. 26. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
2%
Én sz@rt szoktam a bőre alá tölteni..,aztán mikor sűl,olyan bűz van a konyhában,hogy ki kell menjek,mert elájulnék!Ez egyébként ükanyám egy ősi receptje... Lássuk be,azért tudtak az öregek főzni!:)Próbáld ki,megnyalod utána mind a 10 újjadat;)
2009. dec. 26. 23:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
94%

A legismertebbek:

Cordon bleu: sajttal, sonkával (szeletben) betöltöd, panírozod, olajban sütöd

Kijevi: gépsonka, sajt, ananász, panírozva, olajban sütve


Amiket mi szeretünk:

- húvétról maradt főtt sonka vagy az év más részében egy kis füstölt-főtt csülök ledarálva, só, bors, metélőhagyma + annyi tejföllel elkeverve, hogy összeálljon. Ez mehet a csirkemellbe, panírozom, olajban kisütöm.

- maradék pörkölt ledarálva, fenti módon fűszerezve, annyi saját szaftjával és egy kis tejföllel kikeverve, hogy összeálljon. Mehet bele egy savanyúuborka apróra vágva. Ezt betöltöm a csirkemellbe, panír, sütés.

- csirkemellszeletre (sózva, borsozva) fektetek gépsonkát, 1 szelet sajtot, teszek rá egy-egy rózsa karfiolt vagy brokkolit (ezt előfőzöm egy pár perc alatt). Feltekerem, baconbe göngyölöm, tepsiben a sütőben megsütöm.

- csirkemellszeletet sózol, borsozol, mustárral (vagy tormakrémmel) megkensz, rá gépsonka, szelet sajt, felgöngyölöd és kedved szerint panírozva olajban, vagy baconbe tekerve a sütőben sütöd meg.

2009. dec. 27. 10:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
1-1 szelet körte és füstölt sajt (Karaván) - összehajtva, duplán panírozva - isteni
2010. jan. 5. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi sajtot és gombát szoktunk beletenni! Vagy sajt+sonka
2010. jan. 5. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!