Töltöttt csirkemellet szeretnék csinálni. Mivel töltsem? Ti mivel szoktatok?
én anyósomnál ettem életembe Párizsi krémmel töltve!
Mai napig a kedvencem.Az elején néztem, hogy édes krém a csirkébe?De nagyon finom volt és különleges!
Szerintem próbáld ki!Leírhatatlanul finom.
Én csinálok egy fasírtszerűséget.
Petrezselyem, apróra vágott csirkemáj, aprított főtt tojás, áztatott zsemle, májkrém, só, bors, és egész nyers tojás kell bele. Ezt töltöm a csirkébe és a csirkecombba is.
20/L
mi sajtot, bacont és savanyú uborkát szoktunk beletenni, göngyölt husi, és kirántani.
naaaagyon finom :P
A legismertebbek:
Cordon bleu: sajttal, sonkával (szeletben) betöltöd, panírozod, olajban sütöd
Kijevi: gépsonka, sajt, ananász, panírozva, olajban sütve
Amiket mi szeretünk:
- húvétról maradt főtt sonka vagy az év más részében egy kis füstölt-főtt csülök ledarálva, só, bors, metélőhagyma + annyi tejföllel elkeverve, hogy összeálljon. Ez mehet a csirkemellbe, panírozom, olajban kisütöm.
- maradék pörkölt ledarálva, fenti módon fűszerezve, annyi saját szaftjával és egy kis tejföllel kikeverve, hogy összeálljon. Mehet bele egy savanyúuborka apróra vágva. Ezt betöltöm a csirkemellbe, panír, sütés.
- csirkemellszeletre (sózva, borsozva) fektetek gépsonkát, 1 szelet sajtot, teszek rá egy-egy rózsa karfiolt vagy brokkolit (ezt előfőzöm egy pár perc alatt). Feltekerem, baconbe göngyölöm, tepsiben a sütőben megsütöm.
- csirkemellszeletet sózol, borsozol, mustárral (vagy tormakrémmel) megkensz, rá gépsonka, szelet sajt, felgöngyölöd és kedved szerint panírozva olajban, vagy baconbe tekerve a sütőben sütöd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!