Hogyan kell csinálni a kijevi csirkemellet?
Figyelt kérdés
Már több receptet is olvastam, de még nem mertem nekiállni.
Van itt olyan, aki már készítette ezt az ételt és el tudja mondani a személyes tapasztalatait?
Valóban nem kell sajt a töltelékbe? Vagy kell, de kevés?
Légyszi segítsetek!
2010. jan. 27. 16:49
2/8 anonim válasza:
Mi az iskolában sajtos vajjal töltöttük, finom volt. Vaj, meg reszelt sajt, meg bors, és esetleg petrezselyem vagy snidling mehet bele. Ezzel a felszűrt húst betöltjük, hűtőben kicsit kifagyasszuk, és panírozzuk.
3/8 anonim válasza:
Kedves második! fokhagyma nincs benne?
4/8 issti válasza:
A szerecsendió a lényege! Nem kell bele sok, de anélkül nem is kijevi, csak sajttal töltött.
6/8 anonim válasza:
Lehet kapni előre "legyártott" fűszervajat is, mindenfélét. Ezzel egyszerűbb. Merthogy vajjal töltik. Nem sajttal.
7/8 anonim válasza:
10 deka vajhoz: csipet só, fehérbors, szerecsendió, 1-1 evőkanál petrezselyem, metélőhagyma és tárkony, pici citromlé, egy gerezd fokhagyma. Sajt semmiképp.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm szépen!
Megint azok az ellentétek vannak, mint a receptekben......
Akkor sajt nélkül, fűszervajjal?
És ha megtöltöttem a csirkemellet ki kell fagyasztani, vagy sem? Úgy értem panírozás előtt.
2010. jan. 28. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!