Hogy kell natur csirkemellet csinalni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 22:18
1/4 anonim válasza:
egy mellet 3-4 darabra vágsz, kiklopfolod, só bors, fűszerek, ízlés szerint, és hirtelen 2-3 percig átsütöd a két oldalát
2/4 anonim válasza:
Én úgy szoktam hogy jól ki klopfolom, bedörgölöm vegetával, kevés olajban picit megkapatom mindkét oldalán, utána visszaveszem alatta a lángot, és fedő alatt megpárolom, hogy jól átfőjön. Utána a fedőt leveszem, és szép pirosra sütöm mindkét oldalát.
3/4 anonim válasza:
A csirkemellet felszeleteljük, és enyhén kiklopfoljuk. Sóval, borssal egyenletesen beszórjuk és kevés olívaolajjal kikent tepsiben, sütőben készre sütjük. Készíthetjük teflonos serpenyőben nyílt lángon is.
4/4 anonim válasza:
7-8 mm-es lapokat vágok a csirkemellből, kikloppfolom, majd tetszés szerint fűszerezem, sózom, van, hogy olajban pácolom.
Ha olajos pácba rakom, akkor hirtelen kell kisütni, 2-3 perc alatt pirul mindkét oldala.
Nagyon finom az a változat, amikor a besózott szeleteket lisztbe forgatom és fele rész olaj-vaj keverékébe hirtelen kisütöm ropogós pirosra. A kisütött szeleteket lehet fűszerezni frissen őrölt borssal, friss fokhagymával, esetleg pirospaprikával. Belül omlós, kívül ropogós és isteni lesz így az íze. Köretnek párolt zöldségek, vagy bármilyen krumplis, rizses köret megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!